Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Τ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ο Θ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Toποθετήθηκε νέος διοικητής στο ΑΤ Αλεξάνδρειας ο κ. Θέμις Σιδηρόπουλος όπως είχαμε γράψει από τις 25 Μαΐου Ο νέος διοικητής του ΑΤ Αλεξάνδρειας είναι παλιός γνώριμος της περιοχής και οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Αναλαμβάνει σε μια περίοδο δύσκολη, έχοντας μπροστά του αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει και κυρίως να βγάλει τη δουλειά με λιγοστό προσωπικό αφού αρκετοί αστυνομικοί έφυγαν από το σώμα λόγω των ασφαλιστικών ρυθμίσεων της κυβέρνησης.
Από την πλευρά μας, του ευχόμαστε να έχει αποδοτική θητεία από τη νέα του θέση.
Δείτε τι γράφαμε στο δημοσίευμα της 25ης Μαΐου:..
Είναι γνωστό ότι εδώ και μήνες το Α.Τ Αλεξάνδρειας παραμένει ακέφαλο μετά την μετακίνηση του κ. Στραφιώτη στην Διεύθυνση της Βέροιας μετά την προαγωγή του. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες στην διοίκηση του Α.Τ Αλεξάνδρειας θα τοποθετηθεί ο αξιωματικός Θέμις Σιδηρόπουλος που έχει θητεία στο εν λόγω τμήμα, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και έχει αφήσει πίσω του έργο ουσιαστικό και θετικό.
Ο κ. Σιδηρόπουλος είχε μετακινηθεί ως διοικητής του Τμήματος Συνοριακών Φυλάκων στους Γεωργιανούς και η μετακίνηση αυτή είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως
Η πληροφορία αυτή ...
...έρχεται σε μια περίοδο που η εικόνα της πόλης αλλά και της περιοχής γενικότερα δεν είναι και η καλύτερη και ασφαλώς θα πρέπει να τεθεί σε νέα βάση.
Ο Θέμις Σιδηρόπουλος ως αξιωματικός στο Α.Τ Αλεξάνδρειας και ειδικότερα το τελευταία διάστημα που υπηρέτησε ως αναπληρωτής διοικητής είχε κατορθώσει να βάλει μια σειρά στη λειτουργία του τμήματος και να ανακτήσει το Α.Τ την στοιχειώδη επαφή με τους πολίτες και την διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας που είχε απωλεσθεί για διαφόρους λόγους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όντως ,ο κ Σιδηρόπουλος είναι γνώστης των προβλημάτων τις Αλεξάνδρειας. Όμως θα πρέπει να μην είναι απόλυτος τόσο με τους συναδέλφους του όσο και με τους πολίτες. Σε μια πολύ κακή οικονομική κατάσταση που ταλανίζει ,ειδικά τους οικονομικά ασθενέστερους θα πρέπει να είναι επιεικής σε δευτερεύουσες παραβάσεις ,εξαντλώντας τα περιθώρια που του δύνη ο Νόμος. Κατά την προηγούμενη θητεία του στην Πόλη μας ήτανε υπέρ το δέον αυστηρός, και με τους συναδέλφους του, αλλά και με τους πολίτες, δεν θα πρέπει να ξεχνά από πού ξεκίνησε ,αλλά και πως αντιμετωπίστηκε ο ίδιος παλαιοτέρα από ανωτέρους του. Ανεξάρτητα από την τοποθέτηση του κ Σιδηρόπουλου ,θα πρέπει να σημειώσω ότι το ΑΤ Αλεξάνδρειας που μέχρι τώρα την Διοίκηση του είχε Υποδιευθυντής ,φαίνεται υποβαθμισμένο με την τοποθέτηση ενός Υπαστυνόμου,αυτό βεβαίως δεν μειώνει με κανένα τρόπο την τοποθέτηση του κ Σιδηρόπουλου. Ολόψυχα του εύχομαι καλή επιτυχία στο πραγματικά δύσκολο έργο του.

Ανώνυμος είπε...

Σιγουρα πλακα μας κανουν!!!!!δεν εξηγηται διαφορετικα σε μια περιοχη ευαισθητη με τοσα προβληματα (6η θεση στη διακινηση χασις πανελληνιως) για να μην πω για κλοπες και διαρρυξεις να τοποθετουν Διοικητη Υπαστυνομο Α απο ΤΕΜΑ....ελεος και μη μου πει κανεις οτι ηταν αξιοκρατικη τοποθετηση θα γελασουν και οι πετρες..Αντε σιγα σιγα απο Α.Τ να το κανουν σταθμο ετσι κι αλλιως μονο για κλησεις του κοκ ειναι παραγωγικοτητα μηδεν και τωρα υπο του μηδεν... Κυριοι φερτε ικανα και εμπειρα στελεχοι γιατι το προβλημα στη περιοχη ειναι τεραστιο ηδη και αυξανομενο με ταχυς ρυθμους (κρατος εν κρατη υπαρχει που βρισκεις οτι θελεις)...γι αυτο μην περιμενετε απο εναν υπαστυνομο Α γνωστο της περιοχης να λυσει τα χρονια προβληματα απλα θα συμβιβαστει με αυτα.....ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΕ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΠΕΖΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ...ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥ-ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΛΑΝΙΑ...ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΙΤΕ