Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΟΙ OLYMPIANS LIVE ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στα πλαίσια των «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΩΝ 2009» ο Δήμος Αλεξάνδρειας παρουσιάζει
το Σάββατο 22 Αυγούστου τους OLYMPIANS LIVE
Μέλη των θρυλικών «Olympians» επανασυνδέθηκαν ενεργά στα μουσικά δρώμενα της χώρας, δημιουργώντας τους «OLYMPIANS LIVE» και ήδη από τον Ιανουάριο του 2006 μετρούν 150 συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στην Αλεξάνδρεια θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που απαρτίζεται τόσο από νέα δικά τους τραγούδια, όσο και από επιτυχίες του παρελθόντος, όπως τα γνωστά διαχρονικά ερωτικά τραγούδια "Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο", "Ο τρόπος", "Το κορίτσι του Μάη", το "Συγνώμη", τον "Αλέξη" και άλλα πολλά. Εμπνευστής και δημιουργός των «Olympians Live» είναι ο Βαγγέλης Κουτσοτόλης (σαξόφωνο-πνευστά-τραγούδι-φωνητικά) μαζί με τον Λεωνίδα Σταματιάδη (ντραμς - τραγούδι - φωνητικά), ενώ παίζουν οι μουσικοί: Chaly Oleg (πιάνο - keyboards), Παβέζας Γιάννης (κιθάρα - τραγούδι - φωνητικά), Γιαλαμάς Δημήτρης (μπάσο). Μάνατζερ του συγκροτήματος ο δικός μας Βασίλης Μπαρλάκας.
Σάββατο 22 Αυγούστου – μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο – ώρα έναρξης 9 μμ - Είσοδος ελεύθερη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα στη μιζέρια μας, χαρήκαμε ρε Χέρη λίγο παρελθόν. Πολύ νοσταλγικά ήτανε. Τουλάχιστον εκείνες τις εποχές, δεν είχαμε τόση μιζέρια όσο σήμερα. Η βρωμιά δεν ήταν το κανονικό καθημερινό.
Χειρότερα γίναμε. Σήμερα με τρείς μπύρες, έχω όρεξη να βρίσω πολύ. Δεν με παίρνει εδώ. Σέβομαι και την προσπάθειάσου εδώ.
Άστα ρε Χάρη. Οι κοπριές επιπλέουν ακόμη. Που θα πάει δεν ξέρω.