Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΩΝ- ΚΑΣΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 4 το μεσημέρι η πρώτη, αναγνωριστική, σύσκεψη που είχαν οι εκπρόσωποι των Ελλήνων κονσερβοποιών με τον εκπρόσωπο της ρωσικής εταιρείας κ. Κασίδη σχετικά με την εξαγγελία του υφυπουργού γεωργίας Κ. Κιλτίδη για την πώληση 200 χιλιάδων τόννων κομπόστας στη Ρωσία.
Οι άνθρωποι της Ε.Κ.Ε άκουσαν τον κ. Κασίδη να τους λέει ότι το ρωσικό κράτος θέλει να απορροφήσει αυτή την ποσότητα χωρίς ετικέτες η οποία θα διατεθεί στον στρατό και σε σχολεία, ιδρύματα κλπ.
Έκανε σαφή αναφορά στον τρόπο πληρωμής που είπε ότι θα είναι μετρητά σε κάθε αναχώρηση φορτίου ενώ αφήσανε ανοιχτό το θέμα της τιμής και ζήτησε από τις βιομηχανίες να του κάνουν προσφορές.
Οι βιομήχανοι θα κάνουν αύριο γενική συνέλευση και θα αποφασίσουν για τα όσα πρέπει να γίνουν από την πλευρά τους.
Βέβαια, παρά την πολύωρη σύσκεψη εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτηματικά και επιφυλάξεις αλλά όλοι εύχονται να τελεσφορήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η όλη υπόθεση η οποία, σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, αγγίζει το δυσθεώρητο ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΚΑΣΙΔΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ....
ΣΤΟΥ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΧΟΡΕΥΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ.
ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝ ΒΛΕΠΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ Ε? ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΚΑΘΙ