Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ- ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Την Δευτέρα 24-08-2009 ο Νομάρχης Ημαθίας κ. Καραπαναγιωτίδης, συνοδευμένος από τον Αντινομάρχη κ. Γκιορτζή και τον Διευθυντή της ΑΝΗΜΑ κ. Ροδοβίτη, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ. Γκιόνογλου και με την ιδιότητα του Προέδρου της ΑΝΗΜΑ συζήτησε με τον κ. Δήμαρχο σχετικά με την εφαρμογή του νέου προγράμματος LEADER τις βασικές αρχές του και τους τομείς δράσεις.
Το εν λόγω πρόγραμμα επεκτείνεται πλέον και στις πεδινές περιοχές του Νομού μας και ως εκ τούτου αφορά όλους του Δημόσιου φορείς και τους Ιδιώτες που θα θελήσουν να επωφεληθούν από τις επιδοτήσεις του Προγράμματος. Η έναρξη εφαρμογής του αναμένεται την άνοιξη του 2010.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μάλιστα. Ησυχάσαμε.Εμείς κοιμόμαστε και η τύχη μας δουλεύει.Μη σήκωσαν μόνο τα βαριά και πιαστεί καμιά μέση. Τίποτες σφάχτης.

Ανώνυμος είπε...

Είδα ένα φορτηγό της Νομαρχίας να βάζει μπενζίνα στο μπενζινάδικο. Δεν θα βγάλουν κανένα δελτίο τύπου;
"Βενζίνη έβαλε φορτηγό της Νομαρχίας και ο Νομάρχης Ημαθίας ήταν πρών. Κάλεσε τον βενζινά να προσέχει μην μπερδέψει με πετρέλαιο. Επιθεώρησε το ρεζερβουάρ και κάλεσε τον οδηγό να στρίβει στις στροφές του δρόμου για αποφυγή ατυχημάτων. Τέλος, εξέφρασε τις ανησυχίες του. Γενικώς. Να μην ανησυχεί για κάτι;