Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Σύσκεψη με τους Προέδρους των Ακτημονικών Συλλόγων του Νομού Ημαθίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/8) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου, παρουσία του Νομάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και του Αντινομάρχη Αντώνη Χατζόπουλου.
Συμμετείχαν επίσης οι Δήμαρχοι Πλατέος και Μελίκης Φώτης Δημητριάδης και Κώστας Καρέλης, ο Δήμαρχος Αξιού Νίκος Γιουτίκας, ο Διευθυντής Γεωργίας Δημήτρης Σεργίου και στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Γης της Διεύθυνσης Γεωργίας.
Μιλώντας προς τους Προέδρους των Ακτημονικών Συλλόγων ο Νομάρχης ανέφερε αρχικά ότι παρόμοια συνάντηση δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Τόνισε ότι η καλύτερη λύση στο ζήτημα θα ήταν η οριστική διανομή, ωστόσο επειδή αυτό δεν προβλέπεται από το Νόμο ζήτησε την απόλυτη τήρηση και την πιστή εφαρμογή των διατάξεων και των κανονισμών που διέπουν τη νομοθεσία εκμίσθωσης εκτάσεων του Δημοσίου σε ακτήμονες καλλιεργητές.
Ο κ. Καραπαναγιωτίδης ζήτησε επίσης την καλή συνεργασία των Ακτημονικών Συλλόγων με την Υπηρεσία μέσα από σύννομες ενέργειες και καθαρό τοπίο, τονίζοντας παράλληλα ότι το Τμήμα Πολιτικής Γης της Διεύθυνσης Γεωργίας θα συνεχίσει με την ίδια ευαισθησία να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στις περιπτώσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: