Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

VIDEO- Ο απολογισμός δράσης από τον Γ. Κούτρα για την ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Κούτρας Γιάννης
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ολομέλεια του Περιφερειακού Σχήματος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Θεσσαλονίκη στο κτήριο της ΕΔΟΘ. Ο Γ. Κούτρας, ο περιφερειακός σύμβουλος κεντρικής Μακεδονίας έκανε τον απολογισμό δράσης της παράταξης στα τρία χρόνια δράσης του μέσα και έξω από το περιφ. συμβούλιο και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των μελών και ...
η διαδικασία έκλεισε με απόφαση να συγκροτηθεί γραμματεία που θα αποτελείται από 9 μέλη της οργάνωσης από την Θεσσαλονίκη και από 1-2 εκπροσώπους των υπολοίπων νομών.
Η δουλειά της γραμματείας θα είναι σημαντική αφού θα προετοιμάζει τις εισηγήσεις, την διακήρυξη για τις εκλογές του Μαΐου, θα εκδίδει δελτία τύπου κλπ.

Ωστόσο, παρά το ότι η ημερήσια διάταξη της διαδικασίας προέβλεπε και επιλογή του επικεφαλής της παράταξης που θα πάρει μέρος στις εκλογές για την Περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας αυτό δεν έγινε και παραπέμφθηκε για την συνεδρίαση που θα γίνει στις 9 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι από μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προτάθηκαν να ηγηθούν του σχήματος τόσο ο νυν περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κούτρας όσο και ο Θανάσης Αγαπητός, δάσκαλος, μέλος της διοίκησης της ΔΟΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: