Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Η ΓΑΔΑ καλεί τα Α.Τ. να μεθοδεύσουν επαφές με τους διευθυντές σχολείων για να τους δώσουν στοιχεία


Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών "Ο Περικλής"

«το ταχύτερον από της λήψεως εις το οικείον αστυνομικόν τμήμα δι’ υπόθεσίν σας»

 Απίστευτο: H ΓΑΔΑ καλεί τα αστυνομικά τμήματα να μεθοδεύσουν προσωπικές επαφές – συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων
Αν είναι δυνατόν!
Είμαστε....
στο 2014, αλλά φαίνεται θέλουν να μας γυρίσουν στο 1968.
Με έγγραφο από τη ΓΑΔΑ καλούνται τα αστυνομικά τμήματα να μεθοδεύσουν προσωπικές επαφές – συναντήσεις με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων με σκοπό την καταγραφή προβλημάτων – και να συντάξουν εμπεριστατωμένες εκθέσεις- για την καταγραφή προβλημάτων και αναγκών αρμοδιότητας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και ειδικότερα της Αστυνομίας.
Και εμείς που νομίζαμε ότι τα προβλήματα των σχολείων είναι της αρμοδιότητας του Υπουργείου Παιδείας;
Πόσο λάθος είμαστε!
Επειδή όμως το θέμα είναι πολύ σοβαρό, καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να πάρει θέση και βέβαια και η Δ/νση Π.Ε. Β΄Αθήνας που είναι ενήμερη από την πρώτη στιγμή και δήλωσε άγνοια!



Θέμα: Έγγραφο ΓΑΔΑ για συγκέντρωση στοιχείων.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/KΩΝ Π.Ε.
«Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ»
Γιαβάση 7 -15242
Αγία Παρασκευή
Τηλ-Fax: 2106399318


Σας ενημερώνουμε ότι κλιμάκιο από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας  Παρασκευής  επισκέφθηκε σχολικές μονάδες του Συλλόγου μας και συνέλεξε στοιχεία με βάση το έγγραφο που σας επισυνάπτουμε.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιο λόγο πάρθηκε η πρωτοβουλία αυτή από την ΓΑΔΑ ούτε και τι προεκτάσεις έχει ή θα μπορούσε να έχει.
Επειδή κρίνουμε ότι το γεγονός είναι σοβαρό και απαράδεκτο και δεδομένου ότι η   συγκεκριμένη εντολή αφορά όλη την περιφέρεια της Αττικής:
Σας ζητούμε να το διερευνήστε και άμεσα να βγάλετε απόφαση-ανακοίνωση με βάση την οποία θα ενημερώνετε συναδέλφους, σχολικές μονάδες και τον σύλλογό μας για το πώς θα πρέπει να αντιδράσουμε.
                Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
 Η Πρόεδρος                                       Η Γεν. Γραμματέας                             

    Ηλέκτρα Μήτσουρα                       Άννα Μάγια Σταυροπούλου


alfavita.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια: