Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Σύσκεψης Κ. Μακεδονίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το σχεδιασμό της εκλογικής παρέμβασης

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Σύσκεψης Κ. Μακεδονίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το σχεδιασμό της εκλογικής παρέμβασης

Προχωράμε στην εκλογική μάχη για τις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές-δημοτικές εκλογές στη βάση των...
κατευθύνσεων της τελευταίας Απόφασης του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (19.1.2014).

  1. Συμμετέχουμε.... στις τοπικές εκλογές στη βάση του Μεταβατικού Αντικαπιταλιστικού Προγράμματος, των εκλογικών διακηρύξεων των τοπικών σχημάτων το 2010, του ντοκουμέντου της Ομάδας Εργασίας για θέματα τοπικού κράτους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της σχετικής Απόφασης του ΠΣΟ στις 2.11.2013 και της πλούσιας συζήτησης της Περιφερειακής Σύσκεψης.
  2. Προχωράμε σε σύσκεψη της Ανταρσίας στην Κεντρική Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά,απευθυνόμενοι στο αγωνιστικό δυναμικό και τις πολιτικές δυνάμεις που βαδίσαμε μαζί στους κοινωνικούς αγώνες, στα πλαίσια της απόφασης για τη μετωπική συμπόρευση της αντικαπιταλιστικής, αντιιμπεριαλιστικής, αντιΕΕ Αριστεράς, το Σάββατο 15 Φλεβάρη στη Θεσσαλονίκη (ΕΔΟΘ, 3μμ) με θέματα: απολογισμός, διακήρυξη, ψηφοδέλτιο και επικεφαλής, εκλογή γραμματείας. Σκοπός ένα σχήμα που θα λειτουργεί με τις αρχές της άμεσης δημοκρατίας, της αιρετότητας και ανακλητότητας.
  3. Προχωράμε σε αντίστοιχη σύσκεψη της κίνησης Θεσσαλονίκης της Ανατροπής την Τρίτη 25 Φλεβάρη, στην ΕΔΟΘ, 6μμ.
  4. Στηρίζουμε το σχήμα Ανυπακοή στις γειτονιές των Αμπελοκήπων-Μενεμένης και την προσπάθεια για τη συγκρότηση σχήματος στο δήμο Θέρμης.

Θεσσαλονίκη, 9/2/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: