Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Κάθε ...τρύπα και καημός! -Φωτογραφίες από σημερινό ατύχημα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ. ΕΡΓΟ 4.000.000 ΕΥΡΩ

του Χρήστου Μπέλλου

Οι τρύπες στα πεζοδρόμια και στην άσφαλτο είναιανοιχτές από τον Ιούνιο του 2012. Τυχεροί οι υπεύθυνοι του Δήμου Αλεξάνδρειας. Ευτυχώς έχουμε μόνο μικροτραυματισμούς.Οι οδηγοί των...
ΙΧ με ελιγμούς αποφεύγουν τις τρυπούλες. Τα σχόλια δικά σας!!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ




Μετά τις επισημάνσεις, τόσο τις δικές μας, άλλων τοπικών blog, αλλά και κατοίκων της πόλεις μας, οι υπεύθυνοι τόσο της κατασκευάστριας εταιρίας, αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου δεν έδωσαν καμιά σημασία. Μας έγραψαν στα παλιά τους τα υποδήματα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε το χειμώνα που πλημύρισε ολόκληρη η πόλη.
Η δικαιολογία τους ήταν φτηνή. Φταίει ο Θεός γιατί έβρεξε πολύ. Του χρόνου οι κάτοικοι της Αλεξάνδρειας ετοιμάζονται από τώρα για μεγαλοπρεπή λιτανεία, για την αποφυγή βροχής.
 
Αλήθεια για το σημερινό συμβάν ποιος φταίει. Συμπολίτης μας, από τον ευρύτερο δήμο της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα από το χωριό Πρασινάδα, ενώ οδηγούσε το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητό του στην οδό Νικ.Πλαστήρα έπεσε σε μια από τις δεκάδες ασκέπαστες τρύπες, που υπάρχουν στο οδόστρωμα των δρόμων.
 
Τυχεροί πρέπει να θεωρούνται οι υπεύθυνοι της κατασκευάστριας εταιρίας αλλά και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, γιατί δεν υπήρξαν τραυματισμοί στους επιβαίνοντες του ΙΧ – οδηγός, η σύζυγος του οδηγού αλλά και το μικρό τους εγγονάκι- παρά μόνο μικρές υλικές ζημίες στο αυτοκίνητό τους, λόγω της χαμηλής ταχύτητας που εκινείτο.
 
Η δικαιολογία των υπευθύνων σίγουρα θα είναι ότι φταίει η τρύπα που βρέθηκε στο....... οδόστρωμα!!!!
Στον τόπο του συμβάντος ήρθε η τροχαία Αλεξάνδρειας όπου κατέγραψε το ατύχημα, και περαστικοί κάτοικοι βοήθησαν το θύμα να βγάλει το αυτοκίνητο από την τρυπά.














Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από τις βροχοπτώσεις του χειμώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: