Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΗΜΑΘΙΑ - Επιστολή προς τον βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Απ. Βεσυρόπουλο

Ευχαριστώ για τις αναστάσιμες ευχές σας  κύριε Βεσυρόπουλε…

Δεν ξέρω που βρήκατε (ποιος σας έδωσε) τον αριθμό του κινητού μου αλλά αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Αμέσως ξέχασα πως ήσασταν εισηγητής στον προϋπολογισμό του 2013 που έκοψε 11 δις από τις δαπάνες για παιδεία, υγεία, πρόνοια, μισθούς και...
συντάξεις και πως όρθιος χειροκροτούσατε την ψήφιση του τερατουργήματος της τρικομματικής κυβέρνησης σας(ήταν συγκινητική η στιγμή που σας έσφιγγε το χέρι ο κ. Στουρνάρας).

Παίρνοντας το μήνυμά σας ξέχασα πως βροντοφωνάξατε «ναι σε όλα» στο τρίτο μνημόνιο που εκτός των άλλων έκοψε τα δώρα και τα επιδόματα στις συντάξεις χηρείας των 500 ευρώ της μητέρας μου και τις πεθεράς μου και σε μένα φυσικά (ότι είχε απομείνει).
έχασα το ένθερμο «ναι» στο  φορολογικό σας νομοσχέδιο που με καταδίκασε επειδή τόλμησα να έχω τρία παιδιά.
 
Οι ευχές σας με έκαναν να ξεχάσω -μιας και είμαι εκπαιδευτικός- πως η κυβέρνηση που με πάθος στηρίζετε και προσπαθείτε να την υπηρετήσετε ως υπουργός (σας το εύχομαι ολόψυχα) ψήφισε νόμους που διαλύουν την δημόσια εκπαίδευση, συγχωνεύουν σχολεία, καταργούν οργανικές, απολύουν αναπληρωτές, διαλύουν την ειδική αγωγή, αξιολογούν με στόχο τη μισθολογική καθήλωση και την τιμωρία, απολύουν με πειθαρχικό δίκαιο που καταργεί το τεκμήριο της αθωότητας.

Για όλα αυτά ρωτήστε και τη σύζυγό σας που είναι εκπαιδευτικός (είναι ακόμα στο 2ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας  ή αποσπάστηκε στο γραφείο σας;).

Παρόλα αυτά σας «εύχομαι το αναστάσιμο φως να αποτελέσει πηγή ελπίδας, έμπνευσης και αισιοδοξίας. Χριστός Ανέστη. Χρόνια πολλά με υγεία» όπως γράφει το ομαδικό μήνυμα που κάποια μηχανή έστειλε για λογαριασμό σας.

*Την παραπάνω επιστολή έστειλε αναγνώστης του οποίου τα στοιχεία έχουμε στην διάθεσή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: