Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΒΕΡΟΙΑ - Έκθεση Κειμηλίων και Κατασκευών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο

DSCN0103.JPGΟι μαθητές/τριες των Β΄2, Γ΄1, Γ΄2 και Δ΄1 τάξεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, στα πλαίσια του Προγράμματος Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων με θέμα «Παραδοσιακές ενδυμασίες του τόπου μας και της Ελλάδας. Στοιχεία της λαϊκής παράδοσής μας» οργανώνουν Έκθεση Κειμηλίων και Κατασκευών στο χώρο του σχολείου τους.

Στην έκθεση μπορείτε να δείτε παλιά χρηστικά αντικείμενα οικιακής χρήσης, κεντήματα, πλεκτά, υφαντά, διάφορες κατασκευές των παιδιών, καθώς και έναν αργαλειό αρχαϊκού τύπου (κάθετος αργαλειός με βάρη) που... κατασκεύασαν τα παιδιά με την εκπαιδευτικό του σχολείου μας κ. Ανθούλα Τσιούκα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε βίντεο με τις δραστηριότητες των παιδιών κατά τη διάρκεια εκπόνησης του προγράμματος αυτού.

Στη συλλογή του υλικού βοήθησαν τόσο οι γονείς των μαθητών/τριών όσο και οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι κ.κ. Παπαθανασίου Ζωή, Γανοπούλου Κική, Παπαδόπουλος Κλήμης, Μουρατίδου Μαριάννα, Τσιούκα Ανθούλα και Γουργουλιάτου Ευδοξία.
Η έκθεση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, από την Τρίτη 14/05/2013 έως και την Παρασκευή 24/05/2013 και θα λειτουργεί τις εργάσιμες ημέρες του σχολείου κατά τις ώρες 8.00 π.μ. – 4.00 π.μ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 25788

Δεν υπάρχουν σχόλια: