Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ο Τόλκας πρόεδρος στον ΕΣΥΠ -Με εντολή Βενιζέλου "επιστρατεύτηκε"

Θέλω να δώσουμε όλοι μαζί τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στον τέως βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία Άγγελο Τόλκα για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στον ΕΣΥΠ.

Ο νεαρός τέως βουλευτής αφού απέτυχε να ...
εκλεγεί στις εκλογές του Ιουνίου αποφάσισε να ασχοληθεί με την δικηγορία, την μεγάλη του αγάπη. Αλλά, ο Βενιζέλος, ο  πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γνωρίζοντας τα μεγάλα του προσόντα τον κάλεσε εσπευσμένως στην Αθήνα και του έθεσε το κομματικό καθήκον να γίνει πρόεδρος στον ΕΣΥΠ εκπροσωπώντας το κόμμα.

Ο Άγγελος Τόλκας, μη μπορώντας να αρνηθεί στην εντολή - επιθυμία του προέδρου έσφιξε την καρδιά του, έκλεισε το γραφείο του στη Βέροια που είχε προ μηνών ανοίξει και κατέβηκε στην πρωτεύουσα. Σήκωσε τα μανίκια και άρχισε τη δουλειά ως πρόεδρος στον ΕΣΥΠ.

Πιστεύω ότι η Ημαθία βρήκε στο πρόσωπο του Άγγελου Τόλκα τον πολιτικό εκείνο που θα την εκπροσωπήσει επάξια στα Αθηναϊκά και διεθνή φόρα της πολιτικής και της επιχειρηματικότητας. Ο νεαρός δικηγόρος απέδειξε ότι είναι γεννημένος για μεγάλα πράγματα. Το αν δεν το αντιλαμβάνονται όλοι οι Ημαθιώτες αυτό το πράγμα τόσο το χειρότερο γι αυτούς.
Η θητεία του Άγγελου Τόλκα άρχισε εδώ και λίγες μέρες ως επικεφαλής του ΕΣΥΠ.

Παρεμπιπτόντως, τι άραγε είναι ο ΕΣΥΠ; Με τι ασχολείται;
Δε βαριέσαι, με κάτι θα ασχολείται για να έχει πρόεδρο τον Άγγελο Τόλκα, ένα από τα πιο λαμπρά μυαλά της Ημαθίας που αξιώθηκε να γίνει και υφυπουργός του Γ. Παπανδρέου για δυο φεγγάρια.
Καλή επιτυχία Άγγελε και στις επόμενες εκλογές είναι σίγουρη η εκλογή σου.


Δείτε τί είναι το ΕΣΥΠ:
Με τον Ν.4109/2013 ΦΕΚ 16Α ιδρύεται το «Εθνικό Σύστημα Υποδομών Ποιότητας - Ε.Σ.Υ.Π.» με τη μορφή νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου στο οποίο εντάσσονται ως αυτοτελείς λειτουργικές μονάδες με διαχειριστική, οικονομική και λογιστική αυτοτέλεια το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), το Εθνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας (Ε.Ι.Μ.) και ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛ.Ο.Τ.).
 
Η κάθε λειτουργική μονάδα τηρεί τους αρχικούς σκοπούς και αρμοδιότητες που είχαν και προ της συγχώνευσης όπως ορίζονται από τους εκάστοτε νόμους οι οποίοι εντάσσονται στο πλαίσιο λειτουργίας του Ε.Σ.Υ.Π. Σε διάστημα 2 μηνών από τη δημοσίευση του νόμου (23/1/2013) θα πρέπει να έχουν καταρτιστεί ο Κανονισμός Λειτουργίας και ο Κανονισμός Οικονομικής Διαχείρισης και Προμηθειών ώστε να ρυθμιστούν τα θέματα εσωτερικής λειτουργίας και προμηθειών του νέου οργανισμού

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα καλά τα γιουσουφάκια πρέπει να βολεύονται.. Πως αλλιώς θα κάνουν ότι προστάξει ο χοντρός αγάς του 3,5 % . Ε?
Γιουσουφάκι είδες τι καλά είναι να είσαι τόσο ανίκανος ΑΛΛΑ τόσο προσκυνημένος?
Οταν θα το καταλάβεις θα είναι αργά. Οχι για σένα... Για όλους τους πολιτικούς..
Η ΕΛΛΑΔΑ πλεόν σας ΞΕΡΝΑΕΙ !!!