Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. ΤΖΑΜΑΔΑΝΗΣ- Θέλουμε "μαγαζάκια" ή ενιαία και μεγάλη ΑΝΤΑΡΣΥΑ;

Για το στενάχωρο φαινόμενο της "διπλής" εμφάνισης της ΑΝΤΑΡΥΣΑ στη διαδήλωση του Σαββάτου στη ΔΕΘ παίρνει θέση ο Γιώργος Τζαμαδάνης, στέλεχος της παράταξης και υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές και μιλάει με σκληρή γλώσσα.
Δείτε τι έγραψε:
 
Λοιπόν για να μη κρυβόμαστε και μασάμε τα... λόγια μας. Προχθές στη ΔΕΘ πάλι [όπως το είχαν άλλωστε προαναγγείλει το ΣΕΚ και η ΑΡΑΝ ριξαν νερό στο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ και γιναν κολαουζοι της αΓΕΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ ΤΟΥ ΕΚΘ και ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ..
 
Ακολούθησαν το μνημόσυνο, φώναξαν τα συνθηματακια τους, πούλησαν εφημερίδες και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο πανηγυράκι...
 
Πάλι η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α διασπασμένη κι εμείς ν΄ απολογούμαστε στο ΠΑΜΕ και σε τρίτους ψηφοφόρους μας που μας ρωτούσαν ''καλα 2 ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.ΕΣ υπάρχουν????
 
Αντί να είμαστε ένα ενιαίο δυναμικό μπλοκ μαζί με πρωτοβάθμια σωματεία, εργαζόμενους του Μετρό, της ΗΣΑΠ, της Βιομεταλλευτικης κλπ που ήρθαν στην Καμάρα, παίζαμε κρυφτούλι και κατασκοπεύαμε οι μεν τους δε κάνοντας προσθαφαιρέσεις συντρόφων γεμάτοι πίκρα, αγανάκτηση, απογοήτευση..!!!
 
Αν κάποιες συνιστώσες θέλουν να ηγεμονευσουν πάνω στις άλλες, αν κοιτάνε τα ''μαγαζακια '' τους, αν κάνουν χωριστές δράσεις αν αν αν, ακόμη περιμένουμε την ολομελειακη συνέλευση για την εκλογή κεντρικού συντονιστικού, αν το υπάρχον δεν νομιμοποιείται δεν μπορεί να αποφασίσει τι θα στηρίξει η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.
 
Πως, με ποιο τρόπο, με ποιες επιτροπές, αν οι σύντροφοι απέχουν απ τις εξορμήσεις, τότε, ρωτω, εμείς που δεν ανήκουμε σε συνιστώσες και είμαστε σε αριθμό πιο πολλοί τι πρέπει να κάνουμε !!????  Πως θα κινητοποιησουμε τον κοσμο?? Πως θα τον οργανωσουμε??? Που θα τον κατευθυνουμε?? Πως θα τον μαζικοποιησουμε ?? Τι θα προτεινουμε?? Πως θα φτιαχτει το ενιαιο ενωτικο λαικο εργατικο μετωπο???
 
Τα γεγονοτα μας εχουν παρει απο κατω..κτυπιομαστε απο παντου κι εμεις κανουμε λυκοφιλιες και τα παραπεμπουμε ολα στην συνδιασκεψη????
Και τις αποφασεις της οποιας καθε συνιστωσα τις ερμηνευει διαφορετικα ??? Θα σπασουμε αυγα για να κανουμε ομελεττα.!!!!
Ανοχη τελος !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: