Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ- Έδειραν οι συμμορίτες της Χ.Α υποψήφιο βουλευτή τους!!!

Ο φασίστας στη μέση έφυγε από το ΛΑΟΣ και πήγε στη συμμορία.
Διαφώνησε και τον "περιποίηθηκαν" οι ναζιστές
Ένταση προκλήθηκε χτες βράδυ έξω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» στην Πάτρα, στην οδό Γερμανού, όταν μέλη της οργάνωσης απαγόρευσαν την είσοδο στον υποψήφιο βουλευτή Ανδρέα Νικολακόπουλο ο οποίος πρόσφατα διεγράφη από την «Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Νικολακόπουλος έγινε δέκτης φραστικών επιθέσεων και...
προπηλακισμών με αποτέλεσμα λίγο μετά να αποχωρήσει από το σημείο.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά στα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» εμφανίστηκαν άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι και προχώρησαν σε ελέγχους των ατόμων που βρίσκονταν εκεί. Εκτιμάται ότι η παρουσία της Αστυνομίας συνδέεται με το επεισόδιο που είχε προηγηθεί.
Άλλες πηγές ανέφεραν απόψε ότι οι έλεγχοι της Αστυνομίας υπαγορεύθηκαν από την σκληρή γραμμή που έχει υιοθετήσει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης έναντι της «Χρυσής Αυγής» μετά τα επεισόδια στο Μεσολόγγι και στη Ραφήνα.
Στο μεταξύ, την επίσπευση των ανακρίσεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής ζήτησε με παραγγελία του προς τους αρμόδιους εισαγγελείς Αθηνάς και Μεσολογγίου ο εισαγγελέας του Αρειού Πάγου Ιωάννης Τέντες, προκείμενου το συντομότερο δυνατόν η δικογραφία να διαβιβαστεί στη Βουλή. Παράλληλα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε ότι δε θα διατίθενται πλέον αστυνομικοί για την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, μετά τις επιθέσεις τους σε αλλοδαπούς σε Ραφήνα και Μεσολόγγι.


http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/146800

Δεν υπάρχουν σχόλια: