Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

VIDEO- Οι ναζιστές εμφανίστηκαν ως συμπαραστάτες των Χαλυβουργών- Δείτε τι είπε ο Σιφωνιός

Οι ναζιστές σκέφτηκαν να κάνουν υπέρβαση και πήγαν στους απεργούς της Χαλυβουργίας για να εκδηλώσουν τη συμπαράσταση τους. Βέβαια, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής ουδόλως το πίστευαν αυτό που έκαναν και ο στόχος τους ήταν να "πλήξουν" τους...
επαγγελματίες συνδικαλιστές, όπως λένε στην ανακοίνωσή τους και να δημιουργήσουν επικοινωνιακό γεγονός.

Δεν είναι το ζήτημα τι κάνουν οι ναζιστές αλλά τι κάνει το λαϊκό Κίνημα μ΄ αυτούς και στην προκειμένη περίπτωση πιάστηκε στον ύπνο ή ακόμα χειρότερα, τους αποδέχτηκε ως πραγματικούς συμπαραστάτες. Στο βίντεο φαίνεται ο Σιφωνιός να λέει ότι "όλη η Ελλάδα είναι μαζί μας". Πιθανόν να πρόκειται για φιλοφρόνηση αλλά είναι τουλάχιστον αφελές για έναν συνδικαλιστή που δηλώνει φίλος του ΠΑΜΕ να μη βάζει φραγμό στα παιχνίδια των δολοφόνων χρυσαυγιτών και να τους θεωρεί ως συμπαραστάτες.

Είναι προφανές ότι το απεργιακό μέτωπο αν δεν αποκτήσει κι άλλα χαρακτηριστικά εκτός των στενών συντεχνιακών εκ των πραγμάτων θα κυλήσει στην απέναντι πλευρά, θα το βρουν μπροστά οι δυνάμεις του αριστερού Κινήματος, αν βέβαια αυτό υπάρχει.
Ο απεργός εργάτης πρέπει να έχει μέτωπο τόσο με τα αφεντικά όσο και με τους εθνικιστές δολοφόνους ρατιστές που δε διστάζουν να σκοτώσουν ξένους εργάτες.

Απλά πράγματα που το εργατικό κίνημα πρέπει να προτάξει ώστε να μη συμβαίνουν τέτοια γελοία φαινόμενα και αμαυρώνεται ένας αγώνας τέτοιος όπως αυτός των χαλυβουργών.







Δεν υπάρχουν σχόλια: