Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΓΚΑΒΑΡΔΙΝΑΣ: ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΦΕ

Δείτε τι είπε ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Νίκος Γκαβαρδίνας χτες στην πρώτη σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος εν όψει την Άνοιξης και του Καλοκαιριού.
Θίχτηκαν θέματα που αφορούν στα...τραπεζοκαθίσματα, την ηχορύπανση, το προσωπικό, τις παροχές στα άτομα με ειδικές ανάγκες κλπ
Η σύσκεψη έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου παρόντος του αστυνομικού διοικητή του ΑΤ Αλεξάνδρειας που συνέβαλε στην όλη συζήτηση και είπε ότι από την πλευρά του πρέπει να υλοποιεί τις διατάξεις του νόμου.
Ο Ν. Γκαβαρδίνας τόνισε κατ΄ επανάληψη ότι η διοίκηση του δήμου και ο ίδιος προσωπικά θέλει να να βρεθεί μια χρυσή τομή και στην περίοδο κρίσης που βιώνουμε να μην κλείσει κανένα μαγαζί και να μη χαθεί καμιά θέση εργασίας.
Από την πλευρά τους οι καταστηματάρχες ζήτησαν να υπάρχει μια ελαστικότητα εκ μέρους της αστυνομίας και από το δήμο να μειώσει τα τέλη στη χρήση πεζοδρομίων και ο αντιδήμαρχος ανταποκρίθηκε αμέσως λέγοντας ότι θα το εισηγηθεί αρμοδίως.
Η σύσκεψη θα επαναληφθεί στις 15 Φεβρουαρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και οτι δεν πληρωνει κανεις ... αρα γιατι να πληρωνουμαι εμεις οι πελατες ..? καλη η ιδεα προς το κινημα δεν πληρωνω ...