Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Δ.Ο ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ- ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ


Η οργάνωση της ΝΔ του δήμου Αλεξάνδρειας έκανε την Κυριακή 22 Ιανουρίου 2012 την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή της με αφορμή το κόψιμο της βασιλόπιτας.
Ο πρόεδρος της οργάνωης Δημήτρης Τοπάλης χαιρέτισε τους... παρισταμένους και έκανε μια μικρή πολιτική εισήγηση.
Στην εκδήλωση ήταν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης, οι αντιδήμαρχοι Ν. Γκαβαρδίνας, Γρ. Στεργιόπουλος, Κ. Βενιόπουλος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ Σ. Ακριτίδης, μέλη και φίλοι του κόμματος.
Πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η εκδήλωση αυτή έγινε εκτός κομματικών γραφείων και μάλιστα το δημαρχείο ίσως για να τονιστεί η άμεση και οργανική σύνδεση του κόμματος με την δημοτική διοίκηση ώστε να σταλεί μήνυμα στην κεντρική διοίκηση της ΝΔ εν όψει κατάρτισης του ψηφοδελτίου της Ημαθίας.

Ο πρόεδρος της οργάνωσης στην ομιλία του επισήμανε ότι η απουσία του μοναδικού βουλευτή του κόμματος Μ. Χαλκίδη και είπε ότι προσκλήθηκε αλλά για άγνωστους σ΄ αυτόν λόγους δεν παρέστη. Βέβαια, η αιτία της απουσίας του βουλευτή είναι γνωστή σε όλους τους παροικούντες τη ΝΔ και ιδιαίτερα της περιοχής της Αλεξάνδρειας και δεν χρειάζεται τα στελέχη της να υποκρίνονται ότι την αγνοούν.
Επίσης πρέπει να πούμε ότι η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη και αυτό βέβαια εξηγείται στη βάση της συνολικής απαξίωσης του πολιτικού συστήματος από τους πολίτες.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

GIATI RE XARH DEN GYRISES LIGO THN KAMERA NA DOYME TO ... PLITHOS !!!!