Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΦΕΡΕΤΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 200χιλ€ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

Η αστική δικαιοσύνη είναι τυφλή, κουφή και ενίοτε ανάπηρη. Ένας από τους βασικούς πυλώνες διατήρησης αυτού του συστήματος αποδεικνύει καθημερινά ότι τα πλαίσια που κινείται είναι προκαθορισμένα και κατά βάση προστατεύει τα παιδιά του συστήματος. Ο Γ. Φερέτης, διευθυντικό...στέλεχος της ΕΤ3, και με άριστες διασυνδέσεις με το Οικουμενικό Πατριαρχείο ήταν ηγετική φυσιογνωμία στο εγκληματικό κύκλωμα της Θεσσαλονίκης. Όμως, η δικαιοσύνη, αφού τον άκουσε επί έξι ώρες, τον άφησε ελεύθερο με την προϋπόθεση να καταβάλλει 200 χιλιάδες ευρώ ως εγγύηση.
Αλήθεια, αν ήταν στη θέση του ένας κοινωνικός αγωνιστής που η κατηγορία του ήταν ότι έριξε μερικές μολότοφ στα ΜΑΤ ή πήρε μέρος σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας κλπ όλοι γνωρίζουμε ποια θα ήταν η απόφαση. Θα τον οδηγούσαν σιδηροδέσμιο στο κελί του και με τη χρήση "ειδικών" μεθόδων θα του αποσπούσαν πληροφορίες.
Όμως, δεν ισχύουν αυτά για το παιδί του συστήματος, τον εθνικόφρωνα Φερέτη που "μάλωνε" τους πολίτες της Θεσσαλονίκης όταν μπήκαν μέσα στην παρέλαση την 28η Οκτωβρίου και αποδοκίμασαν πολιτικούς και Παπούλια.
Ο Φερέτης λοιπόν αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν είναι προφανώς επικίνδυνος για να κάνει νέες εγκληματικές πράξεις. Οι λεγόμενοι θεσμικοί θα οχυρωθούν πίσω από τη θέση ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της.
Και η υποκρισία περισσεύει. Άντε και ο Καραμπέρης με τον Παπαχατζή έξω για να συμπληρωθεί το παζλ της πρόκλησης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε ρώτησαν εσένα για να τον αφίσουν ελεύθερο?Τότε να κάνουμε κατάληψη τα δικαστήρια, και απεργία πείνας, να μάθουν να σε ρωτάνε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητηρια στην απιστευτη Ελληνικη δικαιοσυνη. Δεν ντρεπονται λιγο? Η κατρακλυλα και η ξεφτυλα εχουν ορια. Αυτοι ειναι τοσο βουτηγμενοι στην ακαθαρσια ?
Ξ Ε Φ Τ Υ Λ Ε Σ .
Αν πιασουν κανα παιδακι που δεν φοραει κρανος και δεν εχει χαρτζιλικι να πληρωσει το προστιμο στο αναμορφωτηριο ειναι ικανοι να τον στειλουν.
Ο Θεος να βαλει το χερι να φυγει ολη αυτη η σαπιλα.