Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ- Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πανικόβλητος ο Σαμαράς μετά το "γκάζωμα" που έφαγε από τους Μερκοζί και το ντόπιο σύστημα και υπέστειλε το αντιμνημονιακό μέτωπο είπε μόλις πριν από λίγο: Ο Παπανδρέου μπλοκάρει την όποια εξέλιξη αφού δεν παραιτείται. Αν παραιτηθεί εγώ είμαι αποφασισμένος να συμβάλλω αποφασιστικά στην εξεύρεση λύσης".
Ο Σαμαράς δηλαδή είπε ότι... θα αναλάβει ευθύνες διακυβέρνησης σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και άλλες κομματικές δυνάμεις για να σώσει κι αυτός τη χώρα και το λαό της.
Το καπιταλιστικό σύστημα πρέπει να είναι σε μεγάλο πανικό εξ αιτίας της επέκτασης και στην Ιταλία της κρίσης με την είσοδο του ΔΝΤ και δε διστάζει να "κάψει" και τον έτερο πυλώνα του δικομματισμού, τη ΝΔ, αρκεί να κλείσει άρον άρον το πρόβλημα στην Ελλάδα.

Είναι προφανές πλέον από τον κάθε πολίτη ότι η κρίση στη χώρα μας ούτε μόνο δική μας είναι ούτε σε εθνικό επίπεδο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Η λύση είναι να ανατραπεί το καπιταλιστικό σύστημα, η κυριαρχία των αγορών και η εξαθλίωση των πολιτών και να εγκαθιδρυθεί ένα νέο πολιτικό και οικονομικό σύστημα που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Καμιά λύση δεν θα προκύψει από την λεγόμενη κυβέρνηση εθνικής ενότητας, καμιά λύση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων δεν πρόκειται να προκύψει από τις εκλογές όποτε κι αν γίνουν. Η λύση θα προκύψει αν αναλάβει τις τύχες του ο λαός με εργατικό έλεγχο σε όλες τις μονάδες παραγωγής, στα Υπουργεία, στα Νοσοκομεία, στις Υπηρεσίες.

Το απαξιωμένο πολιτικό σύστημα που υπηρέτησε επί δεκαετίες τους τραπεζίτες με συνέπεια επιχειρεί να υλοποιήσει τον σχεδιασμό που του επιβάλλουν τα συμφέροντα των εντολοδόχων του. Απαιτείται διαρκής αγώνας των πολιτών στους δρόμους και στους χώρους δουλειάς ώστε να ανατραπεί, να τους δυσκολέψουμε τη ζωή και να τους νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: