Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΩΝ - ΤΑΞΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

Κύμα απεργιακών κινητοποιήσεων πυροδοτούν οι προωθούμενες από την κυβέρνηση αλλαγές, με αιχμή το ενιαίο μισθολόγιο, τις αποκρατικοποιήσεις, την κατάργηση φορέων του Δημοσίου και το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
Να συμμετάσχουν δυναμικά.....
στο συλλαλητήριο της 10ης Σεπτεμβρίου στη ΔΕΘ καλούν τους εργαζόμενους τα συνδικάτα.

Χειρόφρενο τραβούν οι ιδιοκτήτες ταξί από τις 5 το πρωί σήμερα έως τις 5 το πρωί της Παρασκευής, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση του κλάδου τους.

Με 48ωρη πανιατρική απεργία σήμερα και αύριο απαντούν οι γιατροί στις εξαγγελίες του υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου για τις αλλαγές στο χώρο της Υγείας. Κατά τη διάρκεια της απεργίας τα νοσοκομεία, το ΙΚΑ και όλες οι μονάδες υγείας θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας και θα εξυπηρετούνται μόνο τα έκτακτα περιστατικά, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Σε 48ωρη απεργία την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, κατά των κυβερνητικών ανακοινώσεων για το ενιαίο μισθολόγιο, προχωρούν οι εφοριακοί και τελωνειακοί υπάλληλοι.

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος ΔΟΕ στις 22 Σεπτεμβρίου, διαμαρτυρόμενη για τις περικοπές των αποδοχών των εκπαιδευτικών και καταγγέλλοντας υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.

Αποφασισμένοι να απέχουν από την υπερεργασία και να προχωρήσουν στην πιστή εφαρμογή των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας, φέρονται οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, αντιδρώντας με τον τρόπο αυτό, τόσο στο νέο μισθολόγιο, όσο και στη διαχείριση των χρημάτων που προέρχονται από το ανταποδοτικό τέλος

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: