Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ 902 ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ Μ. ΜΑΪΛΗ: ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΗ

Πήραμε στα ΧΡΟΝΙΚΑ μια απάντηση- σχόλιο στα όσα έχει πει ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ σχετικά με τις απολύσεις που έκανε το κόμμα στον ραδιοφωνικό του σταθμό.
Ένας πρώην εργαζόμενος και απολυμένος του 902 αναφέρεται σε γεγονότα με ονόματα και χρονολογίες καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς του στελέχους του ΚΚΕ αναδεικνύοντας μια συμπεριφορά εναντίον τους που το μόνο ίσως κριτήριο για την απόλυση ήταν αν οι εργαζόμενοι ήταν ή όχι μέλη του ΚΚΕ!!
Ο απολυμένος του 902 γράφει τα εξής:
«Επειδή η εργοδοσία 902-ΚΚΕ, όταν χρειάζεται να δικαιολογήσει δημόσια όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα στο σταθμό, καταφεύγει συνέχεια σε ψέματα, λάσπη και συκοφαντίες, θα θέλαμε να θυμίσουμε στον κύριο Μαϊλη τα εξής:

Οι 21 από τους 23 εργαζόμενους που έχουνε απομακρυνθεί από το σταθμό από το Δεκέμβρη του 2010 μέχρι σήμερα, ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝΕ χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, αλλά με ΜΟΝΟ στοιχείο διάκρισης το ό,τι ΔΕΝ ήταν μέλη του ΚΚΕ – ΚΝΕ.
Η εξαίρεση αφορά δύο νεαρούς δημοσιογράφους – μέλη της ΚΝΕ που προχωρήσανε σε παραίτηση, παραχωρώντας την αποζημίωσή τους στην εργοδοσία 902-ΚΚΕ. Η εργοδοσία ωστόσο διέδιδε σε όλο τον κόσμο και σε μέλη του ΚΚΕ-ΚΝΕ το ψέμα ότι δήθεν όλοι οι απολυμένοι φεύγουνε οικειοθελώς και δίνουνε με χαρά (!) την αποζημίωσή τους στο ΚΚΕ. Κάποια μέλη του ΚΚΕ ακόμα πιστεύουνε και διαδίδουνε αυτό το ψέμα.

Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πέρσι το Δεκέμβρη πρώτος πρώτος από τον 902 ο εργαζόμενος Δ.Α., που στάθηκε από τους πρώτους κατά των απολύσεων, τη στιγμή που η γυναίκα του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους;; Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από λιγότερο από ένα μήνα ο Α.Μ., πατέρας μωρού 13 μηνών;;
Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από 5 περίπου μήνες ο Α.Ε., πατέρας κόρης 2,5 χρονών, με γυναίκα άνεργη, μετανάστρια από την Αλβανία;;
Είναι ψέματα κύριε Μαϊλη ότι απολύθηκε πριν από 2 μήνες ο Γ.Α., πατέρας δύο παιδιών κ.ο.κ.;; Αντί λοιπόν κύριοι της εργοδοσίας 902-ΚΚΕ να απολογηθείτε, όχι φυσικά για τα οικονομικά προβλήματα του ΚΚΕ λόγω της κρίσης, αλλά για την απαράδεκτη και απάνθρωπη συμπεριφορά σας σαν εργοδοσία απέναντι στους απολυμένους, βγαίνετε και λέτε ότι δήθεν όλα αυτά που λέμε στις καταγγελίες μας οι απολυμένοι είναι «για λαϊκή κατανάλωση»;;
Αυτά τα πράγματα είναι ντροπή και όποιος τα ξεστομίζει θα πρέπει να ντρέπεται. Οι προοδευτικοί άνθρωποι, και μεταξύ τους και πάρα πολλοί ψηφοφόροι του ΚΚΕ, δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρέσουνε τέτοιες βρώμικες και ανήθικες συμπεριφορές και πράξεις. Ας το βάλουνε αυτό καλά στο μυαλό τους οι κύριοι της εργοδοσίας 902-ΚΚΕ. Δ.Μ.

– Απολυμένος του 902

Δεν υπάρχουν σχόλια: