Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία Ε.Σ.ΑμεΑ. 28/9, υπ. Οικονομικών: Μέχρι να μας δεχθεί ο υπουργός!

Η Ε.Σ.ΑμεΑ., τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου της, τα μέλη των οργανώσεων των ατόμων με αναπηρία που εδρεύουν στην Αττική διοργανώνουν και πάλι Κινητοποίηση - Διαμαρτυρία την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στις 10 το πρωί. Η προηγούμενη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε στις 19/9, χωρίς ο υπουργός....
να συναντηθεί με τους εκπροσώπους.

Αυτή τη φορά η Συνομοσπονδία και οι φορείς της δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν έξω από το Υπουργείο, έως ότου αντιπροσωπεία της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ε.Σ.ΑμεΑ. συναντηθεί με τον Ε. Βενιζέλο. Αυτές τις στιγμές πρέπει τα άτομα με αναπηρία να νιώσουν στοιχειώδη ασφάλεια με συγκεκριμένα και διακριτά μέτρα προστασίας τους.

Με αυτή την συγκέντρωση-διαμαρτυρία μεταφέρεται δυνατότερα το μήνυμα που έρχεται από τα άτομα με αναπηρία όλης της χώρας και τις οικογένειές τους:

Προστατέψτε τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους από την ανεργία, τη φτώχεια, τον κοινωνικό αποκλεισμό. Απαιτούμε άμεσα και διακριτά μέτρα για την πλήρη εξαίρεση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους από δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα. Απαιτούμε να ληφθεί ισχυρό δίχτυ κοινωνικής προστασίας για την πιο ευπαθή κοινωνικά ομάδα αυτής της χώρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: