Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 181 ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΙ. ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Πράξη έγινε η υπόσχεση του τότε υπουργού Άμυνας και νυν αντιπροέδρου Βενιζέλου ότι θα γίνει Κέντρο Νεοσυλλέκτων στα Γιαννιτσά. Η πίεση των Κυβερνητικών βουλευτών έπιασε τόπο και ήδη η πρώτη ΕΣΣΟ ορκίστηκε και στις 26 Σεπτεμβρίου θα μπει η δεύτερη ΕΣΣΟ δίνοντας μια οικονομική ανάσα στην χειμαζόμενη τοπική αγορά.
Το ζήτημα είναι ότι οι Ημαθιώτες βουλευτές του...
ΠΑΣΟΚ δυο χρόνια τώρα δεν έκαναν απολύτως τίποτα στην κατεύθυνση να πάρει η Ημαθία κάποια δομή που θα πρόσθετε αγοραστική δύναμη θα κινούσε την αγορά.
Οι Σιδηρόπουλος, Γικόνογλου και Τόλκας δεν κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί, δεν ήταν αντάξιοι της αποστολής τους ώστε να βοηθήσουν την οικονομία της Ημαθίας που πνέει τα λοίσθια.
Να δεχτώ εν μέρει ότι τα μεγάλα έργα δεν μπορούν είτε να γίνουν είτε να προχωρήσουν εξ αιτίας της οικονομικής κρίσης. Όμως, θα μπορούσαν να πετύχουν πράγματα που ούτε κόστος είχαν ούτε απαιτούσαν δημιουργία υποδομών.
Υπάρχουν στην Ημαθία αναξοιοποίητα στρατόπεδα που θα μπορούσαν να υποδεχτούν επαγγελματικές ή άλλες δομές. Υπάρχουν δημόσιες εκτάσεις που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν με εναλλακτικό τουρισμό. Υπάρχουν δυνατότητες που όμως οι Κυβερνητικοί βουλευτές δεν αξιοποίησαν.
Τους αξίζουν συγχαρητήρια...

Δεν υπάρχουν σχόλια: