Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΜΟΛΑΓΝΕΙΑ- ΟΧΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Δε λέω, καλό είναι να σεβόμαστε τους νόμους και τους θεσμούς αλλά όταν αυτή η συμπεριφορά γίνεται με θρησκευτικό φανατισμό αν και βλέπεις, είναι ολοφάνερο ότι απειλείται η Δημοκρατία, η ελευθερία, η ύπαρξή σου γενικότερα από τους Ναζιστές και Φασίστες τότε θα πρέπει να λειτουργήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Όμως, ο Καμίνης, ως γνήσιος δημόσιος υπάλληλος και θεσμολάγνος, έχει άλλη άποψη και αποφάσισε να παραχωρήσει γραφεία στη Χρυσή Αυγή, τη ναζιστική οργάνωση που ο φύρερ της είναι και δημοτικός σύμβουλος στην Αθήνα.
Όμως, υπάρχει κόσμος που θα αντισταθεί και θα αγωνιστεί να μην περάσει το σχέδιο αυτό.
Διαβάστε το κείμενο που δημοσιοποιήθηκε...Ο δήμαρχος Αθηναίων Καμινης αποφάσισε να παραχωρήσει γραφεία στη ναζιστική παράταξη της Χρυσής Αυγής του Μιχαλολιακου στο 2ο διαμέρισμα και συγκεκριμένα στον Αίγιο Αρτέμιο στο Παγκράτι, Φιλολαου 159.
Το κοινοτικό συμβούλιο του 2ου διαμερίσματος είχε από τη πρώτη στιγμή εκφράσει την ομόφωνη αντιθεση του στη παραχωρηση των γραφειων της οδου Φιλολαου στον φασιστα Μιχαλολιακο.
Ειχε μαλιστα αποφασισει οτι τα γραφεια,που ανηκουν στη 2η κοινοτητα,θα χρησιμοποιουνται απο τις Σχολικες Επιτροπες,τη Δημοτικη Επιτροπη Παιδειας και τις παραταξεις του 2ου διαμερισματος.
Ειναι καθαρη προκληση να στερουνται χωροι απο τους δασκαλους και τους καθηγητες και να δινονται στους νεοναζι.

Στη τελευταια του συνεδριαση (13/7), το κοινοτικο συμβουλιο επανελαβε την αντιθεση του. Ειμαστε καθετα αντιθετοι με την οποιαδηποτε παραχωρηση γραφειων στη παραταξη των νοσταλγων του Χιτλερ,που χαιρετουν ναζιστικα στα δημοτικα και κοινοτικα συμβουλια,που οργανωνουν πογκρομ με μαχαιρωματα εναντια στους μεταναστες στο κεντρο της Αθηνας με την ανοχη της αστυνομιας,αλλα και επιθεσεις εναντια σε απεργους και διαδηλωτες οπως ειδαμε ολοι κατα τη 48ωρη Γενικη Απεργια στις 28 και 29 Ιουνη.
"Γραφεια" για αυτους σημαινει ορμητηριο συμμοριων που θα τρομοκρατουν μεταναστες και αριστερους αγωνιστες στη περιοχη,σημαινει καθημερινες ρατσιστικες επιθεσεις σαν αυτη στο Νεο Κοσμο.
Θελουν να επαναλαβουν εδω την εμετικη δραση τους στη πλατεια Αγ. Παντελεημονα. ΔΕΝ θα τους το επιτρεψουμε!

Η αποφαση Καμινη προκαλει τα δημοκρατικα και αντιφασιστικα αισθηματα ολων μας.
Οι ναζιστικες συμμοριες προσπαθουν ξανα σημερα να σπειρουν τον τρομο,οπως εκαναν οι ομογαλακτοι τους στη Γερμανια του Χιτλερ στο μεσοπολεμο και στην ελλαδα της κατοχης, οπως εκαναν ξανα οι συνταγματαρχες στην περιοδο της χουντας του 1967-74.
Ειναι οι απογονοι του Μεταξα, της χουντας των συνταγματαρχων, των δοσιλογων και των ταγματασφαλιτων, οπως της συμμοριας των Παπαγιωργηδων που τρομοκρατουσε το Παγκρατι στη κατοχη.

Μισουν τη δημοκρατια, τα συνδικατα, τους αγωνες των εργαζομενων και της νεολαιας, ειναι κυρηκες του ρατσιστικου μισους.

Η δολοφονια των 96 νεολαιων στη Νορβηγια μας προειδοποιει: ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ!

Οι εργαζομενοι και οι νεοι ολο αυτο το διαστημα εχουμε δειξει την αντιθεση μας στους φασιστες. ΔΕΝ τους θελουμε στις γειτονιες μας και ζηταμε απ ΟΛΟΥΣ να δηλωσουν καθετα την αντιθεση τους.

- Εκτος νομου η Χρυση Αυγη και οι συμμοριες των νεοναζι

- Ποτε ξανα φασισμος

- Οχι στα ρατσιστικα και φασιστικα πογκρομ

- Εργατες ενωμενοι ποτε νικημενοι

ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΟΧΙ ΕΣΤΙΕΣ ΜΙΣΟΥΣ !

Επιτροπη εναντια στα γραφεια της Χρυσης Αυγης στο Παγκρατι.
Στηριζουν: Κοινοτικοι συμβουλοι του 2ου διαμερισματος, Επιτροπη Κατοικων του Αλσους Παγκρατιου, Ενωση Μεταναστων Εργατων, Κινηση Ενωμενοι Εναντια στον Ρατσισμο και τη Φασιστικη Απειλη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να δω τι θα πεις όταν η Χ.Α. μπει στη βουλή (γιατί θα μπει ΣΙΓΟΥΡΑ). Θα χαρακτηρίσεις φασίστες όλους όσους την ψήφισαν και θα κάνεις (εσύ και οι όμοιοί σου) ρατσιστικές διακρίσεις μεταξύ των Ελλήνων πολιτών?
Ο καθλενας φιλαράκο ψηφίζει ό,τι του γουστάρει! Κατάλαβέ το! Κι άμα δε σου αρέσει, τα κουβαδάκια σου (λαθρομετανάστες) και σε άλλη παραλία (χώρα). Εσύ και οι όμοιοί σου! Χάρη θα κάνετε στη δύσμοιρη Ελλάδα που εσείς οι αριστεροί 37 χρόνια τώρα την έχετε κάνει σαν τα μούτρα σας!

Υ.Γ. Αν θεωρείσαι "Δημοκράτης", δημοσίευσε μια φορά και μια άποψη που δεν σου αρέσει. Έτσι, για αλλαγή βρε αδερφέ...