Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ: Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ !!!

Εμ τώρα τι του λες; Ότι πάει γυρεύοντας; Για το βουλευτή Θανάση ο λόγος που έγινε διάσημος στο πανελλήνιο μετά το "σκάτωμα" του αυτοκινήτου του από "συμφέροντα" που πολεμάει, όπως βγήκε και είπε χωρίς να γελάει.
Ο βουλευτής Θανάσης αποδέχτηκε την πρόσκληση και δήλωσε "παρών" στην Σαββατιάτικη εκπομπή του...Χ. Καφτεράνη στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 και εκεί θα απαντήσει σε μια γκάμα θεμάτων που έχει ετοιμάσει ο δημοσιογράφος.
Απ΄ ότι θυμάμαι, ο βουλευτής Θανάσης είχε πει όταν βγήκε βουλευτής και ήταν ακόμα "ζεστός" ότι κάθε μήνα άντε κάθε 40 μέρες θα δίνει συνέντευξη τύπου στα Ημαθιώτικα μέσα ενημέρωσης για να ενημερώνει τους πολίτες.
Όσο τον είδατε εσείς στο σπίτι σας άλλο τόσο τον είδαμε κι εμείς. Ο βουλευτής Θανάσης, είτε δεν είχε τι να πει(το πιο πιθανό) είτε είχε πολύ δουλειά και δεν έβρισκε ώρα για να κάνει συνέντευξη.
Πάλι καλά που βρήκε ώρα το ερχόμενο Σάββατο και είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τα όσα έχει να πει. Να δικαιολογήσει τις προβλέψεις του ότι με τα Μνημόνια θα σωθεί η χώρα, ότι θα χτυπήσει το κύκλωμα του ροδάκινου που λυμαίνεται τον αγρότη, ότι θα αποκαλύψει τις οφ σορ που κρύβονται στην Κύπρο και ενέχονται στο φιάσκο των εξαγωγών επί Κιλτίδη στη Ρωσία, ότι θα φροντίσει για το Εμπορευματικό αεροδρόμιο Παλιοχωρίου και πλείστα άλλα που τώρα δεν είμαι πρόχειρος να απαριθμήσω.
Αναμένω με ενδιαφέρον να ακούσω τι θα πει για το αίτημα του πατέρα του και επί 27 χρόνια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να εισπράξει αναδρομική αποζημίωση ύψους εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από τα άδεια ταμεία του κράτους που καλούνται να γεμίσουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δηλαδής ρε Χάρη; Ενοχλάμε κανέναν που θα δώκουμε συνέντευξη;
Για την αλλαή ρε Χάρη.
Για να καταλάβει ο λαός τι πα να πεί Σοσιαλισμός, πρέπει να τού τα λέμε εμείς οι πολιτικοί που ξέρουμε. Ο λαουτζίκος απο που να τα μάθειεκτός απο μας;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟ ΛΑΟ?????