Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ Σ. ΑΚΡΙΤΙΔΗ- ΠΑΝ. ΓΚΥΡΙΝΗ ΣΤΟΝ ..ΑΕΡΑ

Η καλοκαιρινή περίοδος φαίνεται ότι επηρεάζει το χώρο της ΝΔ στην Ημαθία και αυτό φαίνεται από τις σημερινές εξελίξεις στο εσωκομματικό μέτωπο που έλαβαν χώρα στον ραδιοφωνικό αέρα μέσω των μικροφώνων του Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σάββας Ακριτίδης βγήκε και δήλωσε ότι για το δήμο της Αλεξάνδρειας υπάρχει μόνο μια σοβαρή και αξιόπιστη υποψηφιότητα και αυτή είναι του Φώτη Δημητριάδη, ενός δημάρχου που έχει κάνέι μεγάλο έργο την οχταετία που πέρασε.
Αναφορικά με τις άλλες υποψηφιότητες είπε ότι...
...δεν έχει καμιά πληροφόρηση και όταν ρωτήθηκε για αυτή του Παν. Γκυρίνη είπε ότι δεν την γνωρίζει και ότι αν υπάρχει εντάσσεται στην κατηγορία των διάφορων παιχνιδιών που παίζονται αυτό το διάστημα.
Αμέσως μετά ο Παν. Γκυρίνης με παρέμβασή του είπε ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ψεύδεται και ότι έχει γνώση του ενδιαφέροντός του αφού στην σύσκεψη που έγινε στην Βέροια προ μηνός είχε τοποθετηθεί και είχε πει ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα.
Ο Παν. Γκυρίνης συμπλήρωσε επίσης ότι ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αν και νέος άνθρωπος παίζει αυτός παιχνίδια και ότι προσπάθησε να απαξιώσει την δική του περίπτωση σε συνομιλία που είχε με μέλος της ΝΟΔΕ λέγοντας χαρακτηριστικά "ποια υποψηφιότητα Γκυρίνη, έχουμε δήμαρχο στην Αλεξάνδρεια τον Φ. Δημητριάδη".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TETOIO MPOYRDELO DEN KSANAGINE

Ανώνυμος είπε...

O kaliteros ypopsifios gia ton Gionogloy einai o Xalkidis telika.
Mpravo Mixalh

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΙΚΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΛΑΤΕΩΣ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ΄΄΄΄