Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΒΑΤΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΝΕΑΡΩΝ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύονται από το βράδυ της Τετάρτης τέσσερα παιδιά, ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποία μαχαιρώθηκαν από αλλοδαπούς στο χωριό Διαβατό του νομού Ημαθίας.
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν έξω από την εκκλησία του χωριού ξεκίνησε καβγάς για ασήμαντη αφορμή ανάμεσα σε μια παρέα 10 ημεδαπών εφήβων και μια παρέα αλλοδαπών.
Όπως κατήγγειλε στη Zougla.gr κάτοικος
της περιοχής, σημειώθηκαν μικροσυμπλοκές, με αποτέλεσμα οι έφηβοι αλλοδαποί να καλέσουν… ενισχύσεις. Στη θέση τους εμφανίστηκε μια ομάδα ατόμων ηλικίας περίπου 30 ετών, οι οποίοι με μαχαίρια επιτέθηκαν στα παιδιά της άλλης παρέας, με αποτέλεσμα να τραυματίσουν τέσσερα από αυτά.
Κάτοικοι της περιοχής, που είδαν το περιστατικό κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τα παιδιά στο νοσοκομείο.
Ένα από τα τέσσερα Ελληνόπουλα είναι πιο σοβαρά τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα ενώ το δεύτερο είναι τραυματισμένο από μαχαίρι στην καρωτίδα.
Στο νοσοκομείο της Βέροιας νοσηλεύεται και νεαρός αλλοδαπός, επίσης τραυματισμένος, αλλά από αυτοτραυματισμό. Φρουρείται από ισχυρή αστυνομική δύναμη καθώς χθες βράδυ, ξεσηκώθηκαν όλοι οι κάτοικοι του Διαβατού.
Μακεδονικό Δίκτυο –Verianet. Gr με πληροφορίες από το Zougla.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ!