Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ

Με ενωτικό προφίλ και με διάθεση να εργαστεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ημαθία, παρουσιάστηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και νυν Νομάρχης Θεσσαλονίκης, στην επίσκεψη του στο νομό μας.
Ο κ. Ψωμιάδης συναντήθηκε με φορείς της Ημαθίας το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα του νομαρχιακού συμβουλίου και στη συνέχεια μίλησε σε κομματική συγκέντρωση στη ΝΟΔΕ Ημαθίας.
Στην αίθουσα του..
..νομαρχιακού συμβουλίου τον προλόγισε ο νομάρχης Κώστας Καραπαναγιωτίδης ο οποίος ανακοίνωσε πως με ομόφωνη απόφαση του το νομαρχιακό συμβούλιο Ημαθίας, θα παραχωρεί την αίθουσα στους υποψήφιους Περιφερειάρχες τόσο για συνεντεύξεις τύπου όσο και για συναντήσεις με φορείς της Ημαθίας.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο μοντέλο ανάπτυξης της Κεντρικής Μακεδονίας χαρακτηρίζοντας το λανθασμένο, ενώ παρουσίασε ένα ενωτικό προφίλ καλώντας τους πάντες να συστρατευθούν μαζί του ανεξαρτήτου κόμματος.
Συνεχίζοντας είπε ότι ο ελληνικός λαός κάνει θυσίες δίχως να έχει όφελος. Ο κ. Ψωμιάδης πήρε θέση και για το θέμα του συμπύρηνου ροδάκινου τονίζοντας ότι είναι ανάγκη να καθοριστεί μια τιμή για τους αγρότες, ενώ όπως είπε δεν θα ακολουθήσει την «λαϊκίστικη επίθεση» που δέχθηκε από τον Θανάση Γικόνογλου.
Ο Νίκος Ουσουλτζόγλου κατηγόρησε τους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι είναι πιο «κομπλεξικοί» από τους Αθηναίους. «Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη αναπτύσσεται με αθηνοκεντρικό μοντέλο», είπε χαρακτηριστικά. Συνέχισε λέγοντας ότι το Επιμελητήριο Ημαθίας είναι από τα λίγα που δεν είναι κομματικά ενώ για το θέμα του συμπύρηνου τόνισε ότι η τιμή δεν καθορίζεται από κανένα πλην της αγοράς.
Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περπατώντας στο κέντρο της Βέροιας κατευθύνθηκε προς τη ΝΟΔΕ Ημαθίας όπου και μίλησε σε κομματική συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: