Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΓΚΥΡΙΝΗ Ο Γ. ΓΚΙΟΥΡΤΖΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ξεκαθάρισε την πολιτική του θέση ο πρώην αντινομάρχης και στέλεχος της συντηρητικής παράταξης Γ. Γκιουρτζής πριν από λίγο, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 fm. "Θεωρώ πως είναι καταλληλότερος για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου ο Παν. Γκυρίνης", είπε και στη συνέχεια ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην επιλογή του αυτή, ενώ είπε επίσης πως θα στηρίξει τον Φώτη Δημητριάδη..
αν επιλεγεί αυτός. Πάντως ο Γ. Γκιουρτζής (και δικαιολογημένα επιτρέψτε μου να γράψω εγώ) φάνηκε ενοχλημένος από το γεγονός πως το κόμμα του δεν προχώρησε σε διαδικασίες επιλογής υποψηφίου.

Επίσης - και για να αντιληφθούμε όλοι το τι παίζεται μέσα στα κόμματα (σε όλα τα κόμματα, όχι μόνο μέσα στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ) - ενδεικτική είναι η δήλωση/σχόλιο του βουλευτή ΝΔ Ημαθίας στον Ρούλη Καραλιόπουλο πως η απόφαση του κόμματος ελήφθη την προηγούμενη Παρασκευή και είναι στήριξη του Παν. Γκυρίνη.

Προφανώς τα κόμματα και οι κομματάρχες αδυνατούν να καταλάβουν (ακόμη και μετά τα ποσοστά του 18-22% που λαμβάνουν στις δημοσκοπήσεις) πως προέχει η θέληση του λαού κάθε τόπου και όχι τα παιχνίδια ή οι "άνωθεν" προτιμήσεις. Ίσως και για αυτό να φοβούνται να προστρέξουν σε αυτόν και να κάνουν τοπικές - δημόσιες και ανοιχτές - διαδικασίες και αποφασίζουν είτε πίσω από κλειστές πόρτες είτε δια αμφιβόλου ποιότητας δημοσκοπήσεις.
Πηγή: ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: