Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

TI EΔΕΙΞΕ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πριν από έναν μήνα περίπου και σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Βέροιας ένας πολίτης, ο Γ. Αγγέλογλου, διένειμε ενημερωτικό υλικό σχετικά με την νεοανεγειρόμενη οικοδομή του αντιδημάρχου Βέροιας κ. Παυλίδη που κατά την άποψή τότε, είχε πολεοδομικές παραβάσεις.
Ο πρόεδρος του σώματος δεν του έδωσε το λόγο, ο αντιδήμαρχος έβγαλε μια ανακοίνωση που έλεγε μισές κουβέντες και κατέληγε ότι πριν την παράδοση της οικοδομής θα κάνει αυτοψία η Πολεοδομία και απειλούσε με μηνύσεις.
Ο χρόνος πέρασε και η Πολεοδομία πήγε και έκανε αυτοψία. Και τι βρήκε;
Ιδού:

1- Ένας επιπλέον όροφος (ισόγειο) εμβαδού 153,06 τμ (κατοικία)
2- Σοφίτα εμβαδού 39,06 τμ
3- Εξωτερικό κλιμακοστάσιο εμβαδού 16,80 τμ
4- Αύξηση εμβαδού β΄ ορόφου 9,50 τμ.
5- Περίφραξη από πέτρα ύψους μέχρι 2,40 μ.

Αυτά βρήκε η Πολεοδομία και προφανώς υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα για την δήμαρχο Βέροιας Χ. Ουσουλτζόγλου και το σύνολο της διοίκησής της για τον συνάδελφό τους.
Να σημειωθεί ότι επιβλέπων μηχανικός είναι ο παλιός γραμματέας της ΝΕ Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Ιορδάνης Ελευθεράκης και μελετητής για το φυσικό αέριο ο τέως πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Αντ. Τσιάρας.

Πληροφορίες από το Verianet

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι το δεξί χέρι της Ουσουτζόγλου. Τώρα δηλαδή θα πέσουν λυτοί και δεμένοι για να κουκουλώσουν την υπόθεση; Τα γνωστά δηλαδή; Όλοι είναι συμμέτοχοι σε αυτήν την υπόθεση; Όλοι στην Δημοτική παράταξη αυτό κάνουν και φοβούνται να πούνε κάτι μήπως και βγούν οι δικές τους πομπές; Σαν τον Χαλκίδη με τον Πάγκαλο;

Ανώνυμος είπε...

Αν κατάλαβα, δεν έκανε μικροπαραβασούλες. όροφο ολόκληρο και άλλα πολλά έκανε αυθαίρετα.
Και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, το ανέχονται; Θα πάρει όλους η μπάλα;
Ο Μέγας Γραμματεύς του κόμματος, σιωπή; Κι αν έρθουν κι άλλα στη συνέχεια τι γίνεται; Όποιοι δεν μιλάνε, είναι συνυπεύθυνοι και μέτοχοι της αυθαιρεσίας.

Ανώνυμος είπε...

MOXLA BALE THN ARXIKH FOTO, KAI OXI THN STERNH,(ΤΩΝ 5 ΟΡΟΦΩΝ).

Ανώνυμος είπε...

Ο τοπικός τύπος μούγκα.
Τόσο πια πιασμένοι όλοι;
Μιά παρέα;

Ανώνυμος είπε...

Ξλερεις τι σημεένει Αντιδήμαρχος οικονομικών ωρέ;
Τιμολόγια για τον τοπικό τύπο. Αν δεν είσαι καλό παιδί, δεν παίρνεις μια.
Μακάκας είμαι να ανοίξω το στόμα μου; Εγώ θα βγάλω τα κάστανα απο τη φωτιά; Και άντε ο τοπικός τύπος κάνει τον κινέζο. Το κόμμα τι κάνει; Η αξιότιμη Δήμαρχος; Ο ίδιος; Ευθυξία είναι Ελληνική λέξη; Τσίπα; Αλήθεια τι πα να πει;