Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΙΓΚ ΣΕΛΙΟΥ


Τα εγκαίνια του πάρκινγκ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 24 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, από το Νομάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη. Παρόντες στην τελετή ήταν:
η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, οι Αντινομάρχες Γιώργος Σουμπέκας και Ολυμπία Ιακωβίδου, ο Αντιδήμαρχος Βέροιας Γιώργος Μιχαηλίδης, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι Γιώργος Μηνάς, Μάκης Ισαακίδης και Τάσος Καπετανόπουλος, ο Γ.Γ. της Ν.Α. Ημαθίας Σταύρος Γιανναβαρτζής, τα μέλη του Δ.Σ. του Χιονοδρομικού με επικεφαλής τον Πρόεδρο Στέργιο Ζυγουλιάνο, ο πρώην Πρόεδρος του Χιονοδρομικού Κώστας Γιοβανόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χιονοδρομικών Κέντρων Ελλάδας Χρήστος Παππάς, εκπρόσωποι του ΣΧΟ Βέροιας και του ΕΟΣ Νάουσας, στελέχη των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτισμού της Νομαρχίας και πλήθος κόσμου.
Μιλώντας μετά την τελετή των εγκαινίων από εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Βέροιας και Νάουσας κ. Παντελεήμονα, ο Νομάρχης τόνισε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα έργο 1 εκατ. ευρώ που έπειτα από πολλά χρόνια γίνεται πραγματικότητα, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην πορεία του. Ένα έργο που αναβαθμίζει τις υποδομές και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου με τις 600 νέες θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και 18 θέσεις λεωφορείων στο Χιονοδρομικό Σελίου που δημιουργεί. Ο κ. Καραπαναγιωτίδης είπε επίσης ότι πρόκειται για τη δεύτερη σημαντική παρέμβαση της Νομαρχίας στο Χιονοδρομικό του Σελίου, μετά την τοποθέτηση των αναβατήρων στην πίστα «Αλέξανδρος» το 2008, έργο 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι η εξέταση της δυνατότητας εγκατάστασης τεχνητής χιόνωσης και στο Σέλι. Ο Νομάρχης στη συνέχεια προέτρεψε τις Διοικήσεις των δύο Χιονοδρομικών Κέντρων του Νομού να συνεχίσουν να επιδεικνύουν πνεύμα συνεργασίας μεταξύ τους ώστε να πολλαπλασιάσουν τα οφέλη του Νομού από την παρουσία δύο οργανωμένων Χιονοδρομικών Κέντρων. Ακολούθησε βλάχικη βραδιά στην πλατεία του Σελίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Βλάχων Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: