Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Εκλογές στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Πλατέος

Από τον Δήμο Πλατέος ανακοινώνεται ότι με το αριθ. 2898/26-3-2008 έγγραφο του Δημάρχου Φώτη Δημητριάδη γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα ψηφοφορίας των εκλογών για την ανάδειξη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Πλατέος.
Σύμφωνα με το εκδοθέν Πρόγραμμα, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 30 Μαρτίου 2008, ημέρα Κυριακή, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατέος (κτίριο Δημοτικού Θεάτρου Πλατέος, δίπλα στο Δημαρχείο), που ορίζεται ως κατάστημα της ψηφοφορίας. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 09:00 και θα λήξει στις 18:00. Οι υποψήφιοι που ανακηρύχθηκαν για το πενταμελές Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Πλατέος, είναι κατά αλφαβητική σειρά οι εξής:
ΑΔΑΜΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΙΑΓΚΙΤΖΟΓΛΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΓΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΠΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΡΟΒΙΝΣΩΝ
ΔΙΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΖΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΡΑΜΠΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΡΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΣΟΥΡΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
ΣΤΟΚΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
ΤΣΙΝΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΦΑΚΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ όλα τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο Νέων του Δήμου Πλατέος μέλη, να προσέλθουν με την αστυνομική τους ταυτότητα στο κατάστημα της ψηφοφορίας και στην προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρες, για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Ο μέγιστος αριθμός σταυρών προτίμησης σε υποψηφίους που μπορεί να σημειωθεί σε κάθε ψηφοδέλτιο ανέρχεται σε δύο (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: