Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

ΓΟΗΤΕΥΣΕ Ο ΞΑΝΘΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ




Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου "Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ" που παρεμπιπτόντως αναδεικνύεται σε πολιτιστική κυψέλη ευρέως φάσματος, έγινε χτες το βράδυ στις 8:30 η εκδήλωση που διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τη λέσχη αναγνωστών. Κεντρικός και υψηλός καλεσμένος ένας καταξιωμένος συγγραφέας, ο Γιάννης Ξανθούλης που παρουσίασε το τελευταίο του βιβλίο που έχει τίτλο «Το γάλα του Φιδιού».
Η αίθουσα κατάμεστη από ανθρώπους που διαβάζουν όχι μόνο Ξανθούλη και που αποζητούν τέτοιες εκδηλώσεις αφού ως γνωστόν αυτές είναι είδος εν ανεπαρκεία στην πόλη.
Τον καλεσμένο συγγραφέα προσφώνησε ο πρόεδρος της Βιβλιοθήκης Νίκος Μύρος που βέβαια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση.Στη συνέχεια εκπρόσωπος της λέσχης αναγνωστών έκανε μια εκτενή παρουσία του βιβλίου και στη συνέχεια ο συγγραφέας έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κόσμο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στη λέσχη αναγνωστών , στον Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης και στον συγγραφέα, για την όμορφη βραδιά που μας χάρισαν. Συγχαρητήρια και στον ΑΜΑΡΑΝΤΟ για τη θαυμάσια αίθουσα που έφτιαξαν.Διαφημίστε την για να μπορέσει ο κόσμος να τη θαυμάσει.