Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- Δεν είναι μείζον θέμα ο Τσιφόπουλος. Στάση αναμονής για τις απουσίες του

Θ. Τσιφόπουλος
Θέμα Τσιφόπουλου ετέθη στην  εκπομπή του ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm όταν σχολιάστηκε η συνεχόμενη απουσία του δημοτικού συμβούλου από τις συνεδριάσεις του σώματος και ως εκ τούτου, υποστηρίχτηκε, επιβάλλεται η αντικατάστασή του, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση ο ...
ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Απατσίδης είπε ότι η συνεχόμενες απουσίες του συναδέλφου του δεν είναι το μείζον θέμα και ότι ο ίδιος προσωπικά δεν το αξιολογεί ότι πρέπει να κινηθεί με διοικητική λογική υποβάλλοντας ένσταση για την έκπτωσή του αλλά επιλέγει άλλη στάση. "Προτιμώ να ακούω την εκφώνηση του ονόματός του σε κάθε συνεδρίαση και να καταγράφεται ως "απών". Κάθε φορά που γίνεται αυτό είναι μια μαχαιριά στην διοίκηση", είπε ο κ. Απατσίδης.

Είναι γεγονός ότι ο Θέμις Τσιφόπουλος, πρώην αντιδήμαρχος Μελίκης και δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης στις εκλογές εκλεγμένος στην δημοτική ενότητα Μελίκης απουσιάζει συστηματικά εξ αιτίας της εργασίας του που τα τελευταία χρόνια είναι στο εξωτερικό.

Είχε γίνει πριν από ένα χρόνο θέμα στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα της απουσίας και το προεδρείο είχε δώσει εξηγήσεις και εν πολλοίς ειπώθηκε ότι οι απουσίες του συμβούλου είναι απολύτως δικαιολογημένες.

Από την πλευρά της η διοίκηση του δήμου τηρεί για το θέμα αυτό στάση αναμονής και αποφεύγει να θίξει το θέμα αφού δεν τίθεται από κανέναν και ως εκ τούτου κάθε ενέργεια εκ μέρους της θα προκαλέσει αναταράξεις στην ομάδα της πλειοψηφίας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήμως είναι σε ιεραποστολή τις Μητροπόλεως??

Ανώνυμος είπε...

Τί λέτε ρε παιδιά, και λειτουργεί ο Δήμος μας και χωρίς τον Τσιφόπουλο?