Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αρχίζει εργασίες ο εργολάβος Γκιόνογλου ύψους 5 εκατομμυρίων στην Αλεξάνδρεια- Υπογράφηκε συμφωνητικό


Γκιόνογλου, Καραπαναγιωτίδης, Ρίστας
Υπέγραψε το συμφωνητικό ο εργολάβος τέως δήμαρχος Αλεξάνδρειας με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κ. Καραπαναγιωτίδη και εντός του Φεβρουαρίου εγκαθίσταται ως ο ανάδοχος του μεγάλου έργου της ανάπλασης του κέντρου της Αλεξάνδρειας. Πρόκειται για το έργο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ που ο κ. Γκιόνογλου πήρε με... έκπτωση μόλις 1,17% και μάλιστα έχοντας μόνον έναν ανταγωνιστή που έδωσε την ανταγωνιστική προσφορά ύψους 1,14%.
Ο τέως δήμαρχος Αλεξάνδρειας θα έχει ίσως την πανελλήνια πρωτοτυπία να κατασκευάζει έργο τόσων πολλών εκατομμυρίων ευρώ στο δήμο και παράλληλα ως πολιτικό πρόσωπο και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας να ελέγχει τη διοίκηση αν επιβλέπει σωστά και αξιόπιστα τον ..εργολάβο. Δηλαδή τον ίδιο.
Είναι φανερό ότι ο εργολάβος Γκιόνογλου θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να πάψει να κρύβεται πίσω από τις δυνατότητες που του προσφέρει ο νόμος. Ή θα είναι παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς. Και τα δυο δε γίνεται.
Κατά τα άλλα, να πούμε ότι το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανάπλαση πεζοδρομίων, κατασκευή Η/Μ δικτύων, τοποθέτηση κυβόλιθων, εργασίες σκυροδεμάτων (παρτέρια, κράσπεδα, ράμπες ΑμΕΑ κ.ά.).
Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του ζήτησε από τον συνάδελφό του στην αυτοδιοίκηση και εργολάβο στο επάγγελμα, την ταχύτερη και αρτιότερη εκτέλεση του έργου, έτσι ώστε να παραδοθεί το συντομότερο δυνατό στους κατοίκους της Αλεξάνδρειας αναβαθμίζοντας την αισθητική και την ποιότητα ζωής τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με λιγα λογια , οπως μας βολευει ειμαστε. Οποτε θελουμε πολιτικοι, οποτε θελουμε επαγγελματιες. Και ελα τωρα και βγαλε με, απο το μυαλο μου το πονηρο , οτι ολα θα γινουν με το γραμμα του νομου.
Ο σημερινος δημαρχος ειναι ΤΡΙΣ υπευθυνος σε περιπτωση παρατυπιων.
Αν το παιξει λαγος θα ειναι τουλαχιστον γελοιος. Με τις πετρες θα τον παρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Άντε τα έβγαλε τα σπασμενα της εκλογικής αναμέτρησης ο Μπάμπης.

Άρε Βρυσάκι αθάνατο. Σίγουρα όλοι τώρα χαίρονται.
Ξαναακπήκτησαν έναν σίγουρο προστάτη για να τους βολεύει παντού.

Βασικά θα ήθελα να απευθύνω μία ερώτηση προς όλους και θα ήθελα να μου απαντήσετε με βάση τη λογική.

Είναι ένας που κάποτε είχε πολλά λεφτά αλλά τώρα χρωστάει της μιχαλούς. Και ένας άλλος που δεν είχε πολλά αλλά δεν χρωστάει σε κανέναν.

Ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος;

Ανώνυμος είπε...

τα λεφτα απο που θα τα παρει?
Απο το δημοσιο?
ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα


Κατι φασαριες ακουσα απο 1 χωριο( εργολαβοι της δεκαρας και αυτοι!) . χωριο κοντα στην αλεξανδρεια. Αληθεια ειναι?
χαχχααχχαχαχαχααχ

Ανώνυμος είπε...

xarh gia akomh fora pseydese. Enw gnorizeis oti sThn epiblepsh kai genIkotera sthn kataskeyh toy ergoy o dhmos alexandreias den exei kamia anameiksh kai eskemena pistevo to apokripteis kai prospa8eis na peraseis kati diaforetiko mesa apo edo.lypamai giati ayto den einai dhmosiografia. ayto einai ka8ara synallagh dikh soy me thn shmerinh dioikhsh. Loipon einai kseka8aro oti den mpainei 8ema papa kai zeyga sia ton gkionoglou. TO ERGO KATASKEVAZETAI APO THN PERIFEREIA. AYTH EXEI THN EY8YNH THS KATASKEYHS.