Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ. ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΖ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ. ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ;

Πλήρης είναι η δικαίωση για τους εργαζόμενους που είδαν να αποκλείονται από τη δουλειά τους ενώ είχαν περισσότερα μόρια από άλλους. Πλήρης είναι η δικαίωση και όλων όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια να βρουν το δίκιο τους οι αποκλεισμένοι από γνωστούς παράγοντες...της ΕΒΖ που νομίζοντας ότι βρίσκονται στο σπίτι τους λειτουργούν έως και παράνομα στερώντας το μεροκάματο από εργαζόμενους που το έχουν άμεση ανάγκη.
Οι αποκλεισμένοι χωρίς λόγο και αιτία είχαν προσφύγει στο ΑΣΕΠ και είχαν καταγγείλει την διαδικασία ζητώντας δικαιοσύνη.
Ο ΑΣΕΠ ζήτησε και πήρε τους φακέλους την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα εξέδωσε και κοινοποίησε στους ενδιαφερόμενους την απόφασή του.
Αλλάζει τη σειρά κατάταξης που είχε εκδόσει η ΕΒΖ στο Πλατύ και δικαιώνει δυο εργαζόμενους που ενώ είχαν μακρόχρονη υπηρεσία δεν τους είχε χορηγηθεί βεβαίωση "πυροδόμου" ενώ είχε χορηγηθεί σε άλλους, αρεστούς προφανώς, με πολύ λιγότερα χρόνια υπηρεσίας.
Η αδικία αποκαστάθηκε και αυτό είναι το προφανές. Όμως τα ερωτηματικά υπάρχουν και ολοένα και μεγαλώνουν.
Γιατί έγινε αυτή ενέργεια. Από ποιους έγινε; Στο όνομα ποιων συμφερόντων έγινε; Γιατί ο διευθυντής του εργοστασίου είπε σε εργαζόμενους ότι ο ΑΣΕΠ θα απορρίψει την ένσταση των εργαζομένων; Τι σκοπεύει να κάνει ο δ/ντης του εργοστασίου Πλατέος σχετικά με την υπόθεση αυτή; Θα το ψάξει για να καταλογίσει ευθύνες;
Αυτά προς το παρόν και επανερχόμαστε με τα άλλα θέματα που έχουν προκύψει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ.ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ?????

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΗ Η ΕΞΥΠΝΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ