Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

VIDEO: To KKE κατά της απεργίας των εκπαιδευτικών στις εξετάσεις

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός στο βίντεο τονίζει ότι η παράταξη του ΚΚΕ στους καθηγητές είναι η μόνη που αντιτίθεται στην πραγματοποίηση απεργίας των καθηγητών μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις....
Αντίθετα όπως τονίζει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και οι Παρεμβάσεις είναι υπέρ της απεργίας. Όπως τονίζει «δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις σαν μέσο εκβιασμού της κυβέρνησης. Δεν πρέπει να δώσουμε πάτημα στην κυβέρνηση να στήσει στον τοίχο τους καθηγητές χρησιμοποιώντας σαν μοχλο τις εξετάσεις των παιδιών της εργατικής λαϊκής οικογένειας που έδωσε τόσα για να πάει εκεί που είναι να πάει». Οι παρουσιαστές Οικονομέας και Καμπουράκης πάντως έδειξαν ότι συμφωνούν με τις «καθαρές κουβέντες» του Νίκου Σοφιανού.
Δεν υπάρχει απεργία χωρίς θυσίες και χωρίς κάποιο κόστος και για την κοινωνία. Το ερώτημα που μπαίνει με αφορμή την αμφιλεγόμενη στάση του ΚΚΕ είναι ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές σε μια απεργία;
Γιατί υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνονται ποτέ απεργίες στα νοσοκομεία, τα Μέσα Συγκοινωνίας, τη ΔΕΗ (όταν κόβεται το ρεύμα) αλλά το ΚΚΕ δεν ήταν μέσα σε αυτούς.

(βίντεο από το ιστολόγιο Κόκκινος Άνεμος)

mao.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Μαο, αυτός ο κλάδος είναι παράλυτος όλον τον χρόνο, κυριαρχείται από απεργοσπάστες
δειλούς και ξεπουλημένους. Το ΚΚΕ τους "ρυμουλκεί" κυριολεκτικά για τις απεργίες σε κάθε Νομό και αυτοί, η "πλειοψηφία" των άλλων "δυνάμεων" πάνε και δουλεύουν γιατί ... έχουν δάνεια, ψάχνουν καμμιά απογευματινή διαμαρτυρία να εκτονωθούν. Μην ξαναπείς κουβέντα για τον Σοφιανό.
Κοίτα να κάνεις μια πολιτιστική επανάσταση να γλιτώσουμε απ΄αυτούς τους διανοούμενους.