Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΑΓΡΙΝΙΟ - Δημοσιογράφος καταγγέλει τον Μπαρμπαρούση (Χ.Α) για απειλές

Όπως καταγγέλλεται, μετά την χθεσινή επίθεση που δέχθηκε συνοδός του βουλευτή στο νοσοκομείο του Αγρινίου από αντιφασίστες αναρχικούς (όπου ο Μπαρμπαρούσης βρίσκονταν μαζί με τη γυναίκα του που είναι έγκυος), ο βουλευτής μαζί με κάποια άτομα άρχισε από χθες το βράδυ αλλά και σήμερα να "επισκέπτεται" στέκια όπου θεωρεί ότι συχνάζουν αντιεξουσιαστές και να εκστομίζει...
απειλές κλπ.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr που δημοσιεύει το θέμα,
το απόγευμα άρχισε να βρίζει και να απειλεί έξω από μπαρ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Αγρίνιο, όπου τον είδαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά έτυχε να είναι παρών και ο δημοσιογράφος του agriniopress.gr, της εφημερίδας "Γεγονός" και του Δυτικά FM 9.61 Πάνος Τσακανίκας που μετέφερε τα όσα είδε…

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 7:15 ο δημοσιογράφος λέει ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που του συστήθηκε σαν Κώστας Μπαρμπαρούσης το οποίο αμέσως μετά και χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον δημοσιογράφο , χρησιμοποιώντας εκφράσεις του στυλ "που είσαι τώρα να σε γ…" , απειλώντας διαρκώς και αναφερόμενος υβριστικά στην οικογένεια και το σπίτι του δημοσιογράφου.

Όταν ο δημοσιογράφος του είπε που βρίσκεται το γραφείο του και τον περιμένει, ο άνθρωπος που του συστήθηκε σαν Κ. Μπαρμπαρούσης, φέρεται να του είπε πως θα έρθει από εκεί για να "του δείξει". Πράγμα που δεν έκανε τελικά.
Ουρλιάζοντας έκλεισε το τηλέφωνο…

Για την υβριστική επίθεση και τις απειλές, έχει ενημερωθεί η Αστυνομική Διεύθυνση και η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, της οποίας ο Π. Τσακανίκας είναι τακτικό μέλος.

Στο μεταξύ, αναφορικά με το περιστατικό στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως η Αστυνομία σχηματίζει δικογραφία και εξετάζει μάρτυρες του επεισοδίου που προκάλεσε ο βουλευτής.

Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: