Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Μας βάζετε ταφόπλακα με την απόφασή σας

Με την απόφασή σας με τ
ον νέο κανονισμό για τα πεζοδρόμια που πήρατε ως δήμος Αλεξάνδρειας βάζετε την ταφόπλακα στα καταστήματά μας. Μας αναγκάζετε να βγάλουμε τα μισά τραπεζοκαθίσματα, να μειώσουμε δηλαδή στο μισό τον τζίρο μας ενώ τα... κόστη αυξάνονται αλματωδώς.
Τα παραπάνω είπε ο εκπρόσωπος των ιδιοκτητών των καφέ- μπαρ της Αλεξάνδρειας που πήρε το λόγο πριν από λίγο στην συνεδρίαση του σώματος που συζητά τον νέο κανονισμό για τη χρήση των πεζοδρομίων όπου απλώνονται τραπεζοκαθίσματα.

Εκ μέρους της διοίκησης ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σ. Κούγκας αναφέρθηκε στις επιτακτικές διατάξεις του νόμου που αναγκάζει τον δήμο να εφαρμόσει τις διατάξεις για να μην υπόκειται σε διώξεις από τη δικαιοσύνη.
Ως γνωστόν, ο κ. Κούγκας έχει υποστεί σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών και πλέον αναγκασμένος αλλάζει τακτική και προκαλεί αντιδράσεις στις τάξεις των ιδιοκτητών των καφέ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θυμήθηκε την νομιμότητα, και τις επιτακτικές διατάξεις του νόμου ο Κούγκας ? Πολύ μονόπλευρα και επιλεκτικά θυμάται την νομιμότητα. Δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του για να μπορεί να καταλάβει τι είναι μεροκάματο, τι είναι να είσαι επαγγελματίας, τι υποχρεώσεις έχει ένα κατάστημα, τι ανάγκη έχει ένας νέος τα 20 η 25 ευρώ που παίρνει σαν σερβιτόρος. Γιατί τόσα χρόνια που περιφέρεται από παράταξη σε παράταξη, και πάντα έμμισθος με τους δικούς μας ψήφους, έγινε μόνιμος κρατικός μισθοδοτούμενος , δεν εφάρμοζε τους νόμους? Τι άλλαξε τώρα? Δεν κατάλαβε ότι το κόμμα του μας έφερε σε αυτή την κατάσταση? Είναι καιρός νομίζω να ανοίξουν τα στόματα και να αρχίσουν να κελαηδούν τα πουλάκια. Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιες άλλες εποχές επί Δημούλη πχ ο Σάκης Κούγκας είχε διαφορετικές θέσεις από αυτές που σήμερα υπερασπίζεται για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και καταφερότανε σε οποίον προσπαθούσε να βάλει κάποια τάξη, τώρα γιατί άλλαξε την συμπεριφορά του και τα πιστεύω του? Απλά τώρα έχουμε το αυγό στον κώλο μας και θέλουμε φωλιά για να μην σπάσει.