Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Έρχεται νέα μπόρα στη διοίκηση;

Νέα αναταραχή αναμένεται να προκληθεί στην διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας μετά τις φήμες που άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα ότι επίκειται νέα αποχώρηση προβεβλημένου στελέχους από τις τάξεις της.
Η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες αφορά σε μέλος της διοίκησης που ανέλαβε καθήκοντα από τους πρώτους μήνες που...
 εγκαταστάθηκε η διοίκηση Δημητριάδη στο δήμο Αλεξάνδρειας. Ο σύμβουλος έχοντας έντονη παρουσία ως μέλος της δημοτικής ομάδας της αντιπολίτευσης ανέπτυξε πλούσιο αντιπολιτευτικό έργο κατά την περίοδο 2006-2010 και μετά τη νίκη Δημητριάδη τον Νοέμβριο του 2010 ανέλαβε καίριο διοικητικό πόστο από τις αρχές του 2011.
Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες άρχισε να κυκλοφορεί η πληροφορία ότι ο σύμβουλος αυτός σκέφτεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει από τη θέση του για προσωπικούς λόγους.
Βέβαια, ο ίδιος όταν ερωτάται διαψεύδει την πληροφορία ή δεν απαντάει με σαφήνεια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περιπλέκει κι άλλο την κατάσταση.
Το ρεπορτάζ που έχουμε στα "ΧΡΟΝΙΚΑ" λέει ότι η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος Φ. Δημητριάδης γνωρίζει την εξέλιξη αυτή και θεωρείται βέβαιο ότι θα προχωρήσει σε "διορθωτική" κίνηση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί? Μήπως νομίζει ότι με την παραίτηση του αποποιείται των ευθυνών του σχετικά με την δημοπράτηση του βιολογικού στον πρώην Δήμο Πλατέως? Μα ο κόσμος βοά! Οι εφημερίδες γράφανε τόσο καιρό, αυτός που ήτανε αετό πετούσε? Και τώρα παραιτείται γι προσωπικούς λόγους?

Ανώνυμος είπε...

Σαν τα ποντίκια ένας ,ένας θα παίρνουν την έξοδο ,αλλά δεν σώζονται με αυτό θα λογοδοτήσουν όταν έρθει η ώρα και δεν είναι μακριά αυτή η στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εγώ πρέπει να κλάψω?