Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Συνεχίζουν να προκαλούν οι του ΠΑΣΟΚ - Μίλησε και η Εύη

Την Χριστοφυλλοπούλου όλοι την γνωρίζουμε. Λίγο πολύ ως υφυπουργός Παιδείας στην αλήστου μνήμης κυβέρνηση Παπανδρέου έδωσε ρέστα με τις τσιρίδες της και τις απανωτές "πατάτες" που έκανε. Από το βήμα της Βουλής ήταν και συνεχίζει να....
είναι πηγή γέλιου και έμπνευσης για τους επιθεωρησιογράφους. Η Έυη λοιπόν βγήκε και έκανε δηλώσεις με τις οποίες καταδικάζει την απόφαση της ΟΛΜΕ να προτείνει στις ΕΛΜΕ απεργιακές κινητοποιήσεις. Προεξοφλεί μάλιστα ότι οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά.
Είναι πλέον φανερό ότι το εναπομείναν ΠΑΣΟΚ  δε διαφέρει σε τίποτα με τη ΝΔ και πολιτικό προσωπικό όπως η Χριστοφυλλοπούλου θα μπορούσε άνετα να είναι βουλευτής του Σαμαρά. Συμπεριφέρεται ως ταλιμπάν του συστήματος και είναι ικανή για το χειρότερο, να ψηφίσει, να στηρίξει πολιτικά ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να εμπνευστεί το σύστημα για να σωθεί και να τσακίσει το κίνημα.
Ο λαός αλλά και οι καθηγητές και οι δάσκαλοι θα πρέπει με κάθε τρόπο να εξαφανίσουν πολιτικά τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και τύπους σαν την Εύη  που μολύνουν πολιτικά τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: