Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - Νεαρός εγκατέλειψε 34χρονη που παρέσυρε με το ΙΧ του

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα χτες το βράδυ στην δυτική είσοδο της Αλεξάνδρειας, στο ύψος του Κέντρου Υγείας. Ένας νεαρός οδηγός παρέσυρε μια 34χρονη από το Καμποχώρι και την τραυμάτισε σοβαρά. Ο νεαρός συνέχισε την πορεία του εγκαταλείποντας το θύμα του και πήγε στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα σε...
ένα φαστφουντάδικο.
Ένας άλλος εποχούμενος όμως που είδε όλο το σκηνικό τον ακολούθησε και πήγε και τον συνάντησε στο φαστφουντάδικο και του είπε ότι πρέπει άμεσα να επιστρέψει στο σημείο του ατυχήματος. Ο νεαρός, προφανώς το ξανασκέφτηκε και έπραξε αυτό που έπρεπε να κάνει εξ αρχής. Πήγε στο σημείο του τροχαίου όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς που εν τω μεταξύ είχαν πάει εκεί.
Ο νεαρός προσήχθη στον εισαγγελέα και είναι προφανές ότι θα του απαγγελθούν κατηγορίες. Η 34χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Είναι προφανές ότι η ευχή όλων είναι να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας το θύμα και να μην στιγματιστεί ο νεαρός για μια απερισκεψία της στιγμής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και να μην στιγματιστεί ο νεαρός για μια απερισκεψία της στιγμής.

Εάν ήταν ένα άτομο απο την οικογένεια σου το ίδιο θα έγραφες?
Να στιγματιστεί για να προσέχουν οι άλλοι...
Φίλε η αριστερά έχει πολλούς δρόμους. Εσύ πήρες τον πιον άχρηστο. Δεν γίνεται να φταίνε οι άλλοι και ποτέ εμείς. Ξεκαβάλα!!!!!!!!!
Είναι δεν είναι μικρός , έκανε μεγάλη χαζομάρα.
Ας γίνει παράδειγμα για τα υπόλοιπα παιδια.
Σεβόμαστε τους πεζούς.
Απλά χωρίς δεξιους αριστερους χαρακρητισμους.
Απλα ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!