Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

VIDEO: ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ


Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ φοιτητών του αριστερού χώρου και ομάδας φοιτητών της ΠΑΣΠ το πρωί της Τρίτης, στην οδό Στουρνάρη, έξω ...
από το Πολυτεχνείο, όπου και σηματοδοτήθηκε η έναρξη των εκδηλώσεων για την επέτειο των θυμάτων του Πολυτεχνείου.

Οι συμπλοκές μεταξύ των δύο φοιτητικών παρατάξεων ξεκίνησαν, όταν μέλη της φοιτητικής παράταξης που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ αποπειράθηκαν να εισέλθουν στο χώρο του Πολυτεχνείου. Μέλη των αριστερών φοιτητικών οργανώσεων τούς απώθησαν, χαρακτηριζοντάς τους "μνημονιακούς".

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι "στον ιστορικό χώρο θυσίας ενάντια στη χούντα και υπέρ της Ελευθερίας δεν χωρούν όσοι υποστηρίζουν το μνημόνιο".

Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά, μέχρι που φοιτητές της ΠΑΣΠ διαλύθηκαν στα γύρω στενά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, μια κοπέλα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από πέτρες. Ένας ακόμη άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ και αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ιδιαίτερα ισχυρή η παρουσία της αστυνομίας στο σημείο των εορταστικών εκδηλώσεων, ενώ κλειστή παραμένει η οδός Πατησίων μπροστά στο Πολυτεχνείο και η 3η Σεπτεμβρίου.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: