Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΤΟ ΒΕΛΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ

της Άλμα

Πρόκειται για κοινοβουλευτικό πραξικόπημα. Δε δικαιούται και δεν πρέπει να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης»,αυτό υποστηρίζουν τα εκατό στελέχη του ΠΑΣΟΚ που με επιστολή τους καταγγέλουν την κυβέρνηση Παπαδήμου ως μια συγκυβέρνηση «ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και ακροδεξιάς, η οποία συμμετέχει και δια γνωστών φασιστών» που «δε μπορεί να νομιμοποιηθεί από τη Βουλή αυτή και πολύ περισσότερο να δεσμεύσει το λαό σε μια συμφωνία με τέτοιες στρατηγικές συνέπειες όπως αυτές που συνεπάγεται η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου».

Γνωστά όλα αυτά και χιλιοειπωμένες οι παρακλήσεις των πασοκικών στελεχών για καταψηφίσεις,....
σε σημείο που κανείς να μην τους παίρνει στα σοβαρά πλέον. Διότι αν ήθελαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων θα μπορούσαν να αφήσουν τα λόγια και να περάσουν σε έργα. Αλλά τι να πει κανείς, όταν προέχουν τα εσωκομματικά παιχνίδια και κανείς δε θέλει να φύγει από το μαντρί, αλλά αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να ηγηθούν των κοπαδιών την επόμενη μέρα.

Υπάρχουν βέβαια κι αυτοί που με περισσή σοσιαλιστική ευθύνη διαλαλούν αγωνιστικά ότι δε θα φύγουν αυτοί από το πασοκόσπιτο αλλά οι άλλοι οι μιαροί. Εμένα προσωπικά ουδόλως με νοιάζει ποιός θα διώξει ποιόν. Αυτό όμως που με καίει είναι ο αισχρός εγωϊσμός των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που δε λογαριάζουν το διακύβευμα και βλέπουν μόνο στενά το μαγαζάκι τους. Εμείς όμως ρε παιδιά τι φταίμε να πληρώνουμε τα δικά σας εσωκομματικά κόμπλεξ; Ας απαλλαγούμε πρώτα από τους δυνάστες τραπεζίτες και μετά βρίσκετε ποιοι είναι οι γνήσιοι απόγονοι του Αντρέα.

Υ.Γ Ανάμεσα στους εκατό ούτε ένας από Ημαθία, έτσι για την τιμή των όπλων. Μάλλον καμαρώνουν τα στελέχη τον τραπεζίτη που θα μας σώσει και απολαμβάνουν την εκεχειρία με τους δεξιούς, ως μια όαση ανακούφισης στα δεινά της χώρας, αντάμα με ΛΑΟπροβεβλημένους βαστάζους. Ή μήπως δεν τολμούν να αρθρώσουν κουβέντα τα στελέχη, διότι έχουν και δουλίτσες να φροντίσουν και θεσούλες να κρατήσουν (όσο ακόμη προλαβαίνουν);

Δεν υπάρχουν σχόλια: