Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

New York Times "ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Οι New York Times «στόλισαν» για τα καλά την Υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου επειδή συνεχίζει απτόητη την κουλτούρα της ευνοιοκρατίας.
Ως τέτοιο παράδειγμα ανέφεραν την προσπάθειά της να διορίσει 150 νέους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας του υπουργείου της. Οι φίλτατοι που μας...κυβερνούν δεν έχουν ακόμα καταλάβει ότι εδώ που φτάσαμε τα πάντα ελέγχονται και κρίνονται διεθνώς. Ευτυχώς που η εφημερίδα δεν προχώρησε κι άλλο το ρεπορτάζ της ρίχνοντας μια ματιά στη diavgeia για να μας πάρει κι άλλο στο ψιλό.
Μέσα στον Οκτώβρη της εφεδρείας και του «κουρέματος» το Εθνικό ίδρυμα Νεότητας έχει εγκρίνει 28.700 ευρώ για τη νυχτερινή φύλαξη της μαθητικής εστίας Ανωγείων, 48.383 ευρώ για αναδιαρρύθμιση πτέρυγας της μαθητικής εστίας Κλειτορίας, 33,853 ευρώ για συντήρηση της περίφραξης της μαθητικής εστίας Αργοστολίου, 59.630 ευρώ για την ανακαίνιση μαγειρείου και αποδυτηρίων στη Σητεία, 30.306 για την αναδιαρρύθμιση χώρων στη μαθητική εστία Κρεστένων και 6.900 ευρώ για τοποθέτηση…βανών στη φοιτητική εστία Θεσσαλονίκης!
Και είναι κι άλλα τέτοια, πάρα πολλά...
A.A
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ

1 σχόλιο:

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Και από 2.900.000 € στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σύνολο 5.800.000 €, για την ανάπτυξη δράσεων για την εκπαίδευση των ΡΟΜΑ.
Μάλιστα στα πλαίσια αυτών των δράσεων είχε γίνει τις προάλλες σεμινάριο στη Βέροια υπό τη σκέπη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, στο οποίο ενώ το θέμα ήταν η εκπαίδευση των τσιγγανοπαίδων οι επιμορφωτές ανέλυσαν ό,τι είχαν πρόχειρο εκείνη τη στιγμή και μίλησαν για εκπαίδευση σε πολιπολιτισμικό σχολείο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Παναγιώτης Χατζησάββας