Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ sms ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ: "Παρακαλείστε να είστε στο Βελλίδειο. Η παρουσία σας θα εκτιμηθεί"

Έχει τη σημασία του, μπορεί κάποιος να καταλάβει γιατί το ΠΑΣΟΚ ακόμα αντέχει, γιατί ο κόσμος ενώ δηλώνει ότι διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική δε βγαίνει στους δρόμους και να ρίξει την φοβισμένη κυβέρνηση.
Τα μεσαία και μικρά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τόλμησαν να δώσουν το "παρών" στην συγκέντρωση του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη δέχτηκαν μαζικά ένα...γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνό τους. Αποστολέας ήταν η Ν.Ε ενός εκάστου.
"Παρακαλείστε να είστε στο Βελλίδειο. Η παρουσία σας θα εκτιμηθεί", έγραφε το μήνυμα και αρκετοί ηταν αυτοί που αποχώρησαν από τη διαδήλωση και πηγαν στο Βελίδειο.
Όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ συνδικαλιστής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας αρκετοί ήταν οι Πασόκοι που αποχώρησαν από τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και πήγαν να κάνουν το κομματικό καθήκον και βέβαια για να εκτιμηθεί η παρουσία τους.
Τι μπορεί να σημαίνει ότι θα "εκτιμηθεί" η παρουσία τους; Ποφανώς ανταλλάγματα.
Συνεπώς, βρίσκω πολύ σωστό το σύνθημα των φοιτητών που πέρασε μέσα από τη συγκέντρωση και φώναζαν "Αλήτες, λέρες, εργατοπατέρες".
Όσο παραμένουν αυτοί που στήριξαν χρόνια το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ στις συνδικαλιστικές ηγεσίες οι αγώνες που κάνουν είναι ψεύτικοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: