Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ Η ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ΝΔ: Η ΗΜΑΘΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ...

Με ανακλαστικά "Ραν Ταν Πλαν" αντέδρασε η ΝΟΔΕ Ημαθίας της ΝΔ σχετικά με την επίσκεψη του Ανδρ. Λυκουρέντζου, του Γραμματέα της ΝΔ στην Ημαθία.
Η ΝΟΔΕ είδε μέρες τώρα να αρθρώνεται μια φιλολογία, μια σεναριολογία, μια σειρά πληροφοριών και "πληροφοριών". Είδε ότι ορισμένοι άρχισαν λένε και να γράφουν διάφορες παπαρολογίες και αποφάσισε να αντιδράσει με την ανακοίνωση που έβγαλε για να πει ότι η Ημαθία διαθέτει άξια και ικανά στελέχη.
Βέβαια, στο άγχος του συντάκτη της ανακοίνωσης να πει ότι υπάρχουν άξια στελέχη λέει ότι δεν συναντήθηκε με κανέναν που ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος βουλευτής. Αυτό είναι υπερβολή και νομίζω ότι αν γίνεται σκόπιμα θα διαψευστεί.
Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Ημαθίας είναι:"Σχετικά με πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε από το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό μας, η ΝΟΔΕ Ημαθίας κάνει ξεκάθαρο ότι: Είναι παντελώς ανυπόστατα και ψευδή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος είδε στελέχη του Νομού, που ενδιαφέρονται να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης και δεν έμεινε ικανοποιημένος.
Ο Γραμματέας Ανδρέας Λυκουρέντζος πραγματοποίησε μια αποκλειστικά ιδιωτική επίσκεψη στο Νομό μας, δεν είδε κανένα στέλεχος της παράταξης και ως εκ τούτου δεν εκφράστηκε για κανέναν.

Η Νέα Δημοκρατία στο Νομό Ημαθίας έχει πλήθος από αξιόλογα στελέχη, που αγωνίζονται καθημερινά με γνώμονα το καλό της παράταξης και του τόπου και όταν έρθει η ώρα των εκλογών και της κατάρτισης των ψηφοδελτίων τα αρμόδια όργανα θα κρίνουν και θα αποφασίσουν ποιοι είναι οι πιο άξιοι και ικανοί να τα στελεχώσουν

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρία πουλάκια κάθονταν κι ο κίτσιος τα αγναντεύει !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ, ΖΙΩΓΑΣ, ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΛΔΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ
ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ.
ΜΟΧΛΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ