Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ- ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ !!! "Έξω απ΄την πορεία η Αστυνομία" φώναζε ο κόσμος

Χτες, γύρω στις 7 το απόγευμα, λίγο πριν ξεκινήσει η πορεία από το χώρο συγκέντρωσης στο άγαλμα του Βενιζέλου στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους συνέβη το εξής περιστατικό.
Στο χώρο φτάνει η συγκέντρωση των...
φοιτητών που έχει μια άρτια περιφρούρηση, φωνάζει συνθήματα κατά της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ αλλά και κατά των ηγεσιών της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κλπ.
Στο χώρο εμφανίζονται προς γενική έκπληξη όλων τα ΜΑΤ που ακολουθούν την πορεία των φοιτητών και ξεσηκώνουν θύελλα διαμαρτυριών από τους παρισταμένους για την απαράδεκτη ενέργειά τους.
Η πρόκληση είναι σαφής και τα αποτελέσματα επίσης γνωστά. Έπεσαν ορισμένα μπουκαλάκια με νερό, προς στιγμή ένας ΜΑΤατζής πήγε να αντιδράσει γιατί προφανώς τα νεύρα του ήταν τεντωμένα αλλά ευτυχώς έσωσε την κατάσταση ένας ψύχραιμος που μπήκε μπροστά του και τον απώθησε ευγενικά στην ομάδα του.
Η αστυνομία το γνωρίζει και πιθανόν ο επικεφαλής της επιχείρησης Ραχωβίτσας να έδωσε την εντολή ώστε να προκληθεί κάποιο επεισόδιο και να διαλυθεί η συγκέντρωση πριν καν αρχίσει.
Τα βίντεο αποτυπώνουν την αντίδραση του κόσμου...










1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο θα αντέξουμε ακόμα?
Μην οπλίζεται τα χέρια μας.
Φιλήσυχοι πολίτες είμαστε.
Άνθρωποι με οικογένειες .
Μην τραβάτε άλλο το σχοινί. Δεν μπορεί να τεντωθεί άλλο. Το μόνο που μπορεί να πάθει είναι να σπάσει και αυτό θα έχει πολύ κακά επακόλουθα.