Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 97,7: ΚΟΥΚΓΑΣ- ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ. ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;

Ανεσίδης  -  Κούγκας
Αύριο Σάββατο στις 10 το πρωί στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 και στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη θα έχετε τη δυνατότητα να ακούστε τον αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας Σάκη Κούγκα και τον πρώην αντιδήμαρχο επί διοίκησης Γκιόνογλου Νίκο Ανεσίδη.
Οι δύο τους θα... επαναλάβουν τις θέσεις τους αναφορικά με το θέμα των δυο φωτοβολταϊκών πάρκων που μπλοκάρισε η διοίκηση Δημητριάδη θεωρώντας ότι η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι παράνομη.
Την όλη διαδικασία έκανε ο Ν. Ανεσίδης που έχει πάρει πάνω του την υπόθεση και ήταν ο πρώτος ομιλητής της παράταξής του στην τελευταία συνεδρίαση του συμβουλίου.
Από την πλευρά της διοίκησης ο Σ. Κούγκας ανέπτυξε το θέμα και είναι αναμενόμενο ότι στην ραδιοφωνική εκπομπή με άνεση χρόνο θα έχουν τη δυνατότητα να παραθέσουν τις απόψεις τους και να γίνει αντιπαράθεση προς ενημέρωση των ακροατών.
Γεγονός όμως είναι ότι ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φ. Δημητριάδης μένει αμετακίνητος και θα υλοποιήσει την απόφαση του συμβουλίου που είναι η εξέταση του φακέλου από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και τον εισαγγελέα. Αναφορικά με αυτή καθέ αυτή την επένδυση θεωρεί ότι είναι αντιπαραγωγική για το δήμο δεδομένου ότι δεν δίνει θέσεις εργασίας στην περιοχή και τα ετήσια έσοδα δεν είναι αυτά που διαφημίζουν οι υποστηρικτές της.
Αύριο λοιπόν στις 10 το πρωί στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 στην εκπομπή του Χ. Καφτεράνη.

2 σχόλια:

loulas είπε...

Μα επιτέλους θα σοβαρευθούμε ποτέ σε αυτή την Πόλη? Είναι δυνατόν για τέτοια σοβαρά θέματα να κονταρομαχούν στο ραδιόφωνο, για λόγους εντυπωσιασμού? Κύριε Δήμαρχε προστατεύσετε τους θεσμούς, και το πρόσωπο σας, προσφύγετε στην Δικαιοσύνη άμεσα, μην αφήνετε να σας διασύρουν και άλλο. Αν δεν το πράξετε ως σώφρων άνθρωπος , τότε η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας!

Ανώνυμος είπε...

Η παράταξη του μπάμπη είναι στην δημαρχία?
Κάπως έτσι δεν είναι στην φωτογραφία???????
χαχαχαχαχααχ
Ρε πως τα φέρνει ο καιρός.
Έχει πλάκα να πεί ο κουγκας , ότι ο ανεσίδης και η παραταξή του έχουν σοβαρότατα λάθη για την σύμβαση που έκαναν όταν ήταν στην δημαρχία.
Ερε γλέντια.. χαχαχαχχαχα