Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ



Στην συνεδρίαση της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2011 το κορυφαίο για την μείζονα αντιπολίτευση θέμα ήταν η λειτουργία του δημοτικού κολυμβητηρίου. Αν και η εκπρόσωπος της παράταξης στο...ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Α. Λαμπίρη έχει συμφωνήσει στο πλαίσιο λειτουργίας σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο "ΑΤΛΑΝΤΙΣ", οι συνάδελφοί της ρωτούσαν συνεχώς να μάθουν το πλαίσιο της συνεργασίας σα να κρύβονταν κάτι το επιλήψιμο πίσω απ΄ αυτή.
Το θέμα είναι απλό. Αν δεν υπήρχε διαθέσιμος και πρόθυμος ο σύλλογος αυτός το Κολυμβητήριο φέτος δε θα λειτουργούσε. Τόσο απλά.
Και δε θα λειτουργούσε γιατί με το καθεστώς που το λειτουργούσε ως πέρσι η διοίκηση Γκιόνογλου το κόστος ανέρχονταν στις 250 χιλιάδες ευρώ!!
Φέτος, το μοντέλο που βρέθηκε θα ρίξει το κόστος στο 1/5 όπως υπολογίζεται.
Αυτό που έχει σημασία όμως για όλους είναι να αποκτήσει το Κολυμβητήριο "άδεια λειτουργίας" ώστε να είναι άπαντες εξασφαλισμένοι και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν καιάλλοι Σύλλογοι Κύριε Μόχλα που θα ήθελαν να κάνουν ένα ''ψυχικό '' στον Δήμο, αλλά δεν νομίζω να έχει προσκληθεί κανένας άλλος , ούτε κάποια εφημερίδα έγραψε κάτι. Πως βρέθηκε μόνο ένας Σύλλογος; Τον ξένο σκύλο που προσπαθεί να σε δαγκώσει αν του δώσεις ένα κομμάτι κρέας μπορεί να τον κάνεις και φίλο στο τέλος. Βλέπε Ράδιο Αλεξάνδρεια...

Ανώνυμος είπε...

Τι ενοχλησε πιο πολυ ρε Μοχλα?Οι ερωτησεις η η αδυναμια η ανικανοτητα η ο φοβος να δοθουν καθαρες απαντησεις?